- Pieczeń cielęca
- Owoce ze słoika
- Pyszna pasta z tofu
- Pizza pomidorowo-serowa
- Kasza jaglana zapiekana ze śliwkami
- Słodka bułka marchewkowa
- Czipsy
- Zupa jarzynowa z makaronem i topionym serem
- Galaretka owocowa z pianką (bez mleka)
- Sos pomidorowy klasyczny
- Budyniowa zupa malinowa
- Śledź w sosie pierniczkowym
- Krem z budyniu (bez jajek)
- Kluski kładzione z jabłkami
- Kaszka z buzią
- Ciasteczka owsiane z wiśniami
- Pomidory faszerowane serem pleśniowym
- Żółta pasta
- Zupa migdałowa
- Zupa-krem z kukurydzy
- Makaron w sosie Mornay
- Macaroni & cheese
- Mazurek trójwarstwowy
- Omlet po włosku (frittata)
- Zupa owocowa
- Koktajl malinowy
- Francuski sos czosnkowy
- Kurczak pani prezes
- Zapiekanka z kaszy jaglanej, mięsa i cebuli
- Kisiel mleczno-owocowy
- Rolady z kurzych piersi
- Deser z kaszy jaglanej
- Dynia z jabłkami i cebulą (bez glutenu i mleka)
- Zapiekanka z fasolki szparagowej (bez jajek i glutenu)
- Kaszka kukurydziana z morelami
- Delikatny sernik
- Brzoskwinowe oczko
- Naleśniki meksykańskie
- Puree ziemniaczane
- Felafelki
- Sałatka litwacka
- Farsz do uszek (bez mleka, jajek, glutenu)
- Kolorowy ryż
- Ryba w sosie warzywnym
- Gołąbki z winogronowych liści
- Zapiekanka z drobiu
- Sorbet brzoskwiniowy
- Ciasteczka z cukierkową dekoracją
- Lody waniliowe
- Pascha
- Ratatouille (warzywa duszone/zapiekane)
- Pączki z białego sera
- Napoleonki
- Makaron z sosem szpinakowym
- Pulpety
- Placek gruszkowy
- Mazurek daktylowy
- Masa pomarańczowa
- Kisiel z truskawkami
- Kruche ciasteczka ( bez glutenu)