- Kartofle duszone
- Tarta jabłkowa II
- Puree z marchwi
- Topielec (bez mleka, glutenu)
- Wołowina z fasolką szparagową
- Tarta prawie Tatin
- Lody dla młodych
- Indyk w warzywach z porzeczkami
- Zupa z zielonej sałaty
- Sałatka owocowa
- Zupa krem z kalafiorów
- Pasta z kurczaka
- Keks biszkoptowy
- Omlet arabski
- Makaron zapiekany z jabłkami
- Kompot ze śliwek
- Pierogi z owocami
- Guacamole
- Makaron z sosem bez gotowania
- Surówka z żurawinami i marchwią
- Zapiekanka warzywna z cukinią
- Ziemniaki po francusku (zapiekanka)
- Mazurek z fetą i szpinakiem
- Musaka (potrawa bałkańska)
- Omlet po polsku
- Pomidory faszerowane sałatką majonezową
- Pasta z awokado
- Zrazy z kury
- Budyń karmelowy
- Biszkopty bezglutenowe
- Makaron z sosem dyniowym
- Placki z ziemniaków i jabłek
- Duszona ryba z warzywami
- Chrupki Krzysia
- Bułki maślane
- Łosoś znad zatoki
- Kurczak w pomidorach po angielsku
- Niezły pasztet z fasoli
- Przecier jabłkowy
- Ciasto (bez mleka)
- Kurze zawiniątka
- Zupa z jabłek na słono
- Chleb pita
- Krem z cukinii
- Nektarynkowy krem
- Koktajl owocowy na lodach
- Tartaletki z porami
- Pasztet drobiowo-cielęcy
- Klopsiki z sosem brzoskwiniowym
- Pierogi leniwe - wersja smażona (małdrzyki)
- Ciasto czekoladowe
- Sok pomidorowo-jabłkowy
- Sałatka marokańska
- Croque monsieur i croque madame
- Cygański kociołek
- Tarta z mrożonym szpinakiem
- Budyń z żółtkiem
- Tarta z pianą owocową
- Mazurek na kruchym spodzie (bez mleka, jajek, glutenu)
- Szarlotka