- Pierś indycza z farszem rodzynkowym
- Galaretka z soku z porzeczek
- Ptysie na słono z farszem czosnkowo- koperkowym
- Ciasto bezowe z kremem
- Sałatka z pomarańczy i porów
- Pomidorowy koktajl
- Łosoś znad zatoki
- Zapiekanka z kaszy jaglanej, mięsa i cebuli (bez glutenu)
- Lody bananowo - czekoladowe
- Grzanki z pieczoną fetą
- Małdrzyki - placuszki serowe
- Brzoskwinowe oczko
- Ciasto z dynią
- Mazurek trójwarstwowy
- Owocowa legumina
- Ciastka francuskie z kozim serem
- Zdrowy bigos
- Zupa-krem z marchwi
- Mleczne wafelki
- Sałatka ze szpinaku z kawałkami drobiu
- Rulonik z wędzonym łososiem
- Cukinia z pomidorami i bazylią
- Kompot z rumiankiem
- Oliwki po swojemu
- Panierowane paluszki rybne
- Bakłażany z mozzarellą i parmezanem
- Zielona zupa
- Drobiowy gulasz z warzywami
- Ciastka owsiane
- Ptysie na słono z farszem z kurzej wątróbki
- Kartoflanka przecieranka
- Makaron z serem i warzywami
- Croque monsieur i croque madame
- Kajmak mleczny (bez glutenu)
- Zupa owocowa
- Sałatka z malin i arbuza
- Mus z kaszy manny
- Kisiel mleczno-owocowy
- Mazurek daktylowy
- Pizza (bez mleka)
- Pieczeń wieprzowa na zimno
- Naleśniki z kremem waniliowym
- Daktylowe roladki
- Krem jabłkowo-waniliowy
- Caprese
- Sałatka z kwiatami
- Piernik
- Grecki gulasz z drobiu
- Koktajl truskawkowo - poziomkowy
- Schab winny
- Polski wielkanocny sos chrzanowy
- Bananowa manna
- Ryba w beszamelu z kukurydzą
- Mrożone bezy z malinami
- Mozzarella w karecie
- Lody sorbetowe dla uczulonych na mleko
- Warzywa smażone w cieście
- Zapiekanka z fasolki szparagowej (bez jajek i glutenu)
- Galaretka porzeczkowa z jagodami
- Arabski chleb pita