- Resztki lata
- Krem truskawkowy
- Zupa z soczewicy do termosu
- Majonez z przepiórczych jajeczek
- Ziemniaki po szwajcarsku (zapiekanka)
- Kremowa zapiekanka z ziemniaków
- Misie patysie - ciasto
- Koktajl wiśniowy
- Zdrowy bigos
- Kluski z ciasta ptysiowego (parzone)
- Spaghetti z cukinią
- Surówka z mieszanych warzyw
- Dynia z piekarnika
- Brzoskwinie na ostro
- Zapiekanka z porów (bez glutenu)
- Pascha
- Ziemniaki duszone z papryką i pomidorami
- Kapuśniak i ogórkowa
- Gwiazdeczki cynamonowe
- Cukinia z wody
- Drożdżówki z jagodami lub porzeczkami
- Zupa nic (bez glutenu)
- Przecier jabłkowy
- Pasta z awokado
- Placek piaskowy ze śliwkami lub jabłkami
- Błyskawiczny chłodnik
- Mielonka z dodatkami
- Strudel z jabłkami
- Sernik (bez glutenu)
- Ciasteczka rodzynkowo-orzechowe
- Kurczak z pomidorami
- Ziemniaki pieczone
- Sorbet owocowy
- Surówka z kapusty z kiszonym ogórkiem
- Lody jagodowe z miętą
- Tort serowy wspaniały
- Farsz do uszek (bez mleka, jajek, glutenu)
- Kotlety z płatków owsianych
- Pączki dla małych dzieci (bez mleka, jajek, glutenu)
- Placek gruszkowy
- Ptysie na słono z farszem czosnkowo- koperkowym
- Ryba z porami i marchewką
- Marchewka z brukselką
- Spaghetti z pomidorami i cukinią
- Zupa-krem z zielonego groszku
- Śliwki z figą i melisą
- Pasztet drobiowo-cielęcy
- Kruche ciasto z musem owocowym
- Spaghetti z pulpetami
- Placek drożdżowy ze śliwkami i kruszonką
- Grecka zapiekanka warzywna
- Deser z rabarbarem i kruszonką
- Siekane kotlety (bez mleka, jajek, glutenu)
- Ryżowa szarlotka
- Dal z soczewicy
- Bakłażany zapiekane
- Topielec (bez mleka, glutenu)
- Zielona zupa
- Budyń karmelowy
- Tęczowy sorbet