- Panierowana feta z wiosenną salsą
- Zupa owocowa
- Babeczki z szynką i serem
- Zupa z kabaczków
- Zapiekanka rybna
- Przecier z cukinii
- Klops z zielonego groszku i szynki
- Mrożone bezy z malinami
- Bakłażany z makaronem
- Kurczak w soku winogronowym
- Sałatka z arbuza i fety
- Mielonka z dodatkami
- Kompot z rumiankiem
- Rozmaitości na parze
- Cielęcina z dynią i soczewicą
- Suszone pomidory
- Słodkie bułeczki (bez mleka, jajek, glutenu)
- Tartaletki z porami
- Sernik dziecinnie prosty
- Terrine z białego sera
- Tarta odwrócona z pomidorami
- Kładzione kluski lub smażone kotleciki z kaszy manny
- Placuszki cukiniowe
- Zapiekanka z mięsa i ziemniaków
- Wigilijny kompot
- Pizze - miniaturki
- Keks biszkoptowy
- Sałatka z soi lub z soczewicy albo drobnej fasoli
- Błyskawiczny chłodnik
- Clafoutis wiśniowy z mlekiem sojowym
- Puchatkowe ciasteczka
- Sałatka arabska tabuleh
- Sałata z cykorii z gruszkami, serem blue i orzechami
- Grzybek śmietanowy
- Tęczowy sorbet
- Pizza rozmaitości
- Szybka ryba po grecku
- Ciasto marchwiowo-bananowe
- Panierowane serki pleśniowe
- Kotlety gryczane
- Karmelowe wafelki
- Resztki lata
- Szpinakowa zapiekanka
- Śledź w sosie pierniczkowym
- Sos czekoladowy
- Surówka z cykorii
- Sałatka grecka III
- Jeż
- Deser gruszkowy
- Musaka (potrawa bałkańska)
- Muffiny jagodowe
- Jajka faszerowane
- Chłodnik hiszpański (gazpacho)
- Sos wiśniowy do owoców
- Kotlety z kaszy gryczanej i sera (bez glutenu)
- Sałatka owocowa
- Lody z jogurtu
- Napój różany
- Kluski półfrancuskie ze śliwkami
- Potrawka z kurczaka