- Nale¶niki biszkoptowe z truskawkami
- Jab³ka w majeranku do bia³ego miêsa
- Go³±bki po grecku
- Budyñ czekoladowy (suflet)
- Deserowa zupa owocowa
- Tarta z pian± owocow±
- Sa³atka z kwiatami
- Ciasto na ptysie
- Ry¿owa szarlotka
- Lodowe lizaki (owocowe)
- Deser z rabarbarem i kruszonk±
- Zupa-krem z marchwi
- Puree z dyni
- Grzanki III
- Kotleciki z tuñczyka
- Kurczak z jab³kiem
- Rogaliki z powid³ami
- Zapiekanka broku³owa
- Faszerowana cukinia
- Sa³atka z soi lub z soczewicy albo drobnej fasoli
- Ch³odnik hiszpañski (gazpacho)
- Domek z nale¶ników ze szpinakiem
- Zawini±tka z indyka w sosie porzeczkowym
- Zupa z pulpetami
- Kisiel z truskawkami
- Kluski przecierane (bez mleka, jajek, glutenu)
- Kotlety z p³atków owsianych
- Francuskie kie³baski serowe
- Rizotto z tuñczykiem
- Dynia z piekarnika
- Krem z cukinii
- Zupa jab³kowa z curry
- Jab³ko z sa³atk± ry¿ow±
- Zupa krem z jab³ek i pietruszki
- Kasza jaglana zapiekana z jab³kami
- Ziemniaki po francusku (zapiekanka)
- Potrawka z patisonami
- Sos prowansalski aioli
- Sa³atka z truskawek i melona
- Ogórki faszerowane
- Jajka marynowane w occie
- Tarta z broku³ami lub z porami
- Deser bia³o czerwony
- Ciasteczka rodzynkowo-orzechowe
- Pizza (bez mleka)
- Bu³ki ma¶lane
- Z³ocisty nektar
- Ciastka orzechowe
- Pieczeñ wieprzowa na zimno
- Pier¶ indycza z orzechowym farszem
- Zupa krem z w³oszczyzny i pomidorów
- Trufle z herbatników
- Panierowane serki ple¶niowe
- Schab pieczony po galicyjsku
- Omlet po polsku
- Budyñ karmelowy
- Sa³atka warzywna w marynacie
- Minestrone - w³oska zupa jarzynowa
- Sa³atka z cykorii i owoców
- Bu³eczki serowe