- Tarta jabłkowa II
- Bakłażany z mozzarellą i parmezanem
- Cudowna cukinia
- Bakłażany z makaronem
- Kasza jaglana zapiekana z jabłkami
- Pasta z łososia
- Kasza gryczana z serem
- Zupa nic (bez glutenu)
- Makaron z brokułami
- Sałatka z truskawek i melona
- Trufle z herbatników
- Przecier gruszkowo-borówkowy
- Pasztet fasolowo-warzywny (bez jajek)
- Omlet po polsku
- Kurczak z marchewką i migdałami
- Soja prawie po bretońsku
- Różowa zupa owocowa
- Kotlety wieloskładnikowe (bez mleka, jajek, glutenu)
- Chleb alpejski z orzechami
- Dynia z piekarnika
- Sorbet malinowy
- Pierogi leniwe - wersja smażona (małdrzyki)
- Sałatka z truskawek i mięty
- Zupa z zielonej sałaty
- Warzywa w pergaminie po grecku
- Jajka panierowane
- Batoniki orkiszowe
- Chłodnik z pomidorów
- Lane kluski
- Pieczone pierożki z serem
- Pączki (bez glutenu)
- Ratatouille (warzywa duszone/zapiekane)
- Chłodnik
- Puszysty mus wieloowocowy
- Biszkopty bezglutenowe
- Knedle ze śliwkami
- Konfitura z czerwonej cebuli
- Cukiniowe ciasto
- Wołowina w sosie
- Sos wiśniowy do owoców
- Zapiekanka z porów (bez glutenu)
- Cytrynowe ciasteczka
- Lodowe lizaki (owocowe)
- Potrawka z kurczaka po staropolsku
- Tarta cebulowa II
- Kiszone ogórki cioci Marty
- Polędwiczki wieprzowe z jabłkami i majerankiem
- Placuszki serowe
- Sałatka warzywna w marynacie
- Kotlety gryczane
- Puree z truskawek i kiwi
- Koktajl malinowy
- Sałatka arabska tabuleh
- Naleśniki z sosem mornay
- Jajka z nadzieniem szczypiorkowym
- Makaron zapiekany z jabłkami
- Pierogi leniwe (bez glutenu)
- Tarta jabłkowa z budyniem
- Ryba z porami i marchewką
- Sos pomidorowo-warzywny