- Pesto po polsku
- Banany z szynką
- Puree z marchwi
- Pianka bananowa
- Napój z owoców jagodowych
- Pulpety rybno-ziemniaczane
- Lane kluski (bez jajek)
- Niezły pasztet z fasoli
- Rogaliki kokosowe
- Tarta wiśniowa
- Fasolka szparagowa zapiekana pod sosem mornay*
- Masa czekoladowa
- Chrupiące kaczuszki
- Chrupiące wafle
- Szpinak z baraniną
- Pieczeń barania po angielsku
- Gruszki w kremie waniliowym
- Chłodnik z pomidorów
- Daktylowe kulki
- Mazurek cytrynowy III
- Lody bananowo - czekoladowe
- Zupa-krem z marchwi
- Muffiny jagodowe
- Wiśniowo-waniliowa zupa krem
- Sos czekoladowy
- Placuszki drożdżowe
- Ciasto jogurtowe
- Zupa jabłkowa
- Pierogi z jagodami
- Kolorowe kulki
- Wycinanki z sera
- Klops z zielonego groszku i szynki
- Leniwe pierogi ze szpinakiem
- Zupa krem z mrożonych kalafiorów
- Kulki rybne po norwesku
- Grzanki z mozzarellą
- Majowe ciasto z rabarbarem
- Lodowe lizaki (jogurtowo-owocowe)
- Ratatouille (warzywa duszone/zapiekane)
- Mus śliwkowy
- Kisiel żurawinowy lub porzeczkowy
- Terrine z białego sera
- Kruche pierniczki
- Misie ciasto dla Kłapouchego
- Zupa krem ze szparagów
- Puchatkowe ciasteczka
- Siekane kotlety (bez mleka, jajek, glutenu)
- Pierogi białoruskie (bezglutenowe)
- Krem z pogniecionych truskawek
- Ptysie na słono z farszem czosnkowo- koperkowym
- Słodka zapiekanka z kaszy jaglanej (bez glutenu)
- Chłodnik hiszpański (gazpacho)
- Placek drożdżowy ze śliwkami i kruszonką
- Sałata ze smażonymi wątróbkami i balsamico
- Indyk w galarecie
- Budyń karmelowy
- Pasta - jajo i basta
- Galaretka z soku z porzeczek
- Szparagi solo
- Koktajl owocowy na lodach