- Nektarynkowy krem
- Łagodne chili
- Soja prawie po bretońsku
- Ryba w sosie warzywnym
- Batony orzechowo-kokosowe
- Koktajl z melona
- Proste ciasto na kruchy spód
- Sernik tradycyjny
- Sałata z truskawkami
- Rulonik z warzywami
- Zupa francuska
- Krupnik z kaszy jęczmiennej
- Owocowy indyk
- Leśny przysmak na kolację
- Puszysty mus wieloowocowy
- Pieczony ziemniak z parmezanem i szynką
- Lody (bez mleka)
- Makaron z błękitnym serem pleśniowym
- Kluski z ciasta ptysiowego (parzone)
- Chłodnik
- Różności pod beszamelem
- Spaghetti z cukinią
- Sos szczypiorkowy (koperkowy)
- Pączki dla małych dzieci (bez mleka, jajek, glutenu)
- Zupa migdałowa
- Zapiekanka warstwowa z mięsem
- Zupa z dyni
- Ryżowa szarlotka
- Krem bananowy
- Makaron z twarożkiem na słodko
- Surówka z dyni
- Grecki gulasz z drobiu
- Krem truskawkowy
- Kruche wiatraczki
- Lane kluski
- Ciastka orzechowe
- Zupa jarzynowa z makaronem i topionym serem
- Zupa waniliowa z poziomkami
- Drobiowe bitki w sosie cytrusowym
- Ryba po grecku
- Tortilla hiszpańska
- Kopytka (bez jajek)
- Zupa krem z kalafiorów
- Ciastka owsiane
- Kotleciki z tuńczyka
- Kurczak w sosie czereśniowym
- Rogaliki
- Barszcz czerwony
- Ogórki faszerowane
- Grecka zapiekanka warzywna
- Placek gruszkowy
- Warzywa smażone w cieście
- Pierogi z owocami
- Owocowa legumina
- Naleśniki z żółtym serem
- Zupa z dyni
- Cytrynowy syrop (do rozcieńczania)
- Sałata ze smażonymi wątróbkami i balsamico
- Pasta - jajo i basta
- Biszkopt z surowymi owocami