- Sa³atka z tuñczyka i fasoli
- Masa czekoladowa
- Koktajl wi¶niowy
- Zupa-krem z zielonego groszku
- Szasz³yk z indyka z morelami
- Pieczone kartofle
- Ry¿ z jajkami na parze
- W³oska zupa jarzynowa
- Zupa ''jak miodek''
- Zawini±tka z indyka w sosie porzeczkowym
- Polski wielkanocny sos chrzanowy
- Pierogi bia³oruskie (bezglutenowe)
- Tarta cukiniowa bez ciasta
- Kacze piersi z wi¶niami
- Schab ze ¶liwkami
- Mro¿one bezy z malinami
- Schab duszony w mleku ry¿owym
- Kotlety z soi, soczewicy lub fasoli
- Dip fasolowy
- Pizza hawajska
- Jab³ka z aroni±
- Owoce pasteryzowane
- Chleb alpejski z orzechami
- Kruszonka z jab³kami
- Bitki panierowane z wariacjami
- Nale¶niki z owocami (ciep³e lub zimne)
- Paszteciki (bez jajek)
- Rozmaito¶ci na parze
- Pasztet drobiowo-cielêcy
- Leniwe pierogi ze szpinakiem
- Sa³atka litwacka
- Zupa krem z mro¿onych kalafiorów
- Placuszki z tuñczyka
- Dipy jogurtowe
- Ple¶niak (bez mleka, glutenu)
- Zupa kukurydziana
- Chrupi±cy serek z gruszk±
- Tarta - kruche ciasto
- Galaretka owocowa z piank± (bez mleka)
- Kiszone ogórki cioci Marty
- Aromatyczny schab
- Tarta z surowymi truskawkami i bit± ¶mietan±
- Kurczak w sosie cytrynowym
- Pomidory nadziewane twaro¿kiem
- Pieczone piero¿ki z nadzieniem szpinakowym
- Ch³odnik owocowy
- Zupa gulaszowa
- Kasza jaglana zapiekana ze ¶liwkami
- Rizotto z tuñczykiem
- Jab³ko duszone
- Migda³y w karmelu
- Cielêcina ze szpinakiem i broku³ami
- Szparagi z jajkami mimoza
- Ciasto marchwiowo-bananowe
- Warzywa w sosie ¶mietanowym
- Cukinia z pomidorami
- Topione pomidory
- Kurczak (lub ryba) z suszonymi ¶liwkami i migda³ami
- Sos szczypiorkowy (koperkowy)
- Cukiniowe ciasto