- Szparagi w cieście
- Bakłażanowe kotlety
- Surówka z cykorii i natki
- Ptysie na słono z farszem szpinakowym
- Parówki w cieście naleśnikowym
- Przysmak serowy
- Grzanki III
- Łagodny hummus
- Sałatka owocowa
- Zupa krem z mrożonych kalafiorów
- Pasta z awokado
- Risotto z łososiem
- Placuszki rybne orientalne
- Schab z rodzynkami
- Jeż
- Sałatka z tofu
- Spaghetti z cukinią
- Warzywa smażone w cieście
- Naleśniki z mięsem
- Kurczak (lub ryba) w sosie orzechowym
- Sałata ze smażonymi wątróbkami i balsamico
- Makaron z serem
- Przecier jabłkowy
- Cukinia z pomidorami
- Leczo ze śliwkami
- Owocowa bomba
- Lody na patyczkach
- Czipsy
- Jabłko z sałatką ryżową
- Schab duszony w mleku ryżowym
- Naleśniki z żółtym serem
- Drób z porzeczkami
- Kabaczek faszerowany (bez mleka, jajek i glutenu)
- Chłodnik bułgarski (tarator)
- Sajgonki (bez glutenu)
- Pierogi z owocami
- Zupa minestrone
- Sałatka z fasolki szparagowej i kurczaka
- Lekkie ciasto czekoladowe
- Ryż z truskawkami (bezglutenowy)
- Barszcz czerwony
- Szaszłyki z polędwiczek wieprzowych
- Chłodnik z pomidorów
- Kurczak z marchewką i curry
- Sorbet owocowy
- Surówka z czerwonej kapusty
- Jabłko duszone
- Faszerowane papryki
- Kruche pierniczki
- Tarta - kruche ciasto
- Bezglutenowy migdałowy spód do mazurka
- Zupa szpinakowa
- Sok pomidorowo-jabłkowy
- Zawiniątka z wędliny i serka
- Ptysie na słono z farszem z kurzej wątróbki
- Cukinia z mięsem mielonym
- Sorbet malinowy
- Filety rybne w sosie cytrynowym (gotowane)
- Gruszki w kremie waniliowym
- Kawior z bakłażana