- Sa³atka warzywna w marynacie
- Sa³atka z cykorii i owoców
- Surówka z dyni
- Bu³eczki serowe
- Pomidorki sauté
- Ciecierzyca z kolorow± papryk±
- Koktajl malinowy
- ¦liwki z fig± i melis±
- Zupa krem z jab³ek i pietruszki
- £oso¶ pieczony w soli
- Kruche ciasto z surowymi owocami i kremem waniliowym
- Nadziewany kabaczek
- Rosó³ z kurczaka i wo³owiny
- Sa³atka z rukoli
- P±czki z bia³ego sera
- Tarta prawie Tatin
- Kacze piersi z wi¶niami
- S³odkie bu³eczki (bez mleka, jajek, glutenu)
- Zupa krem ze szparagów
- Zupa krem z kalafiorów
- Makagigi - mak w miodzie z orzechami
- Kluski z kaszy manny
- Knedle z mro¿onymi ¶liwkami lub truskawkami
- Omlet po polsku
- Mazurek z fet± i szpinakiem
- Deser owocowy
- Ryba cytrynowa
- Sorbet brzoskwiniowy
- Ryba z porami i marchewk±
- Domek z nale¶ników ze szpinakiem
- Przysmak Tygryska (paszteciki)
- Placki z ziemniaków i jab³ek
- Makaron z sosem bez gotowania
- Zupa krem z mro¿onych broku³ów
- Kotlety z p³atków owsianych
- Zupa z kabaczków
- Makrobiotyczne go³±bki
- Pstr±g w sosie agrestowym
- Placek piaskowy ze ¶liwkami lub jab³kami
- Krupniczek mamy
- Zraziki sezamkowe
- Fasolka szparagowa zapiekana pod sosem mornay*
- Zupa kukurydziana
- Rozmaito¶ci na parze
- Chleb Grahama
- Rogaliki
- Dro¿d¿ówki z jagodami lub porzeczkami
- Ch³odnik owocowy
- Legumina ¶liwkowa
- Sa³atka z arbuza i fety
- Tartaletki z porami
- Kotlety faszerowane (bez jajek, glutenu)
- B³yskawiczny indyk w ogórkach
- Ciasto z jagodami ucierane
- Majowe ciasto z rabarbarem
- Surówka z ¿urawinami i kapust± pekiñsk±
- Lody jagodowe z miêt±
- Batoniki orkiszowe
- Kluski serowe
- Mus z kaszy manny