- Sorbet brzoskwiniowy
- Nale¶niki meksykañskie
- Bezglutenowy migda³owy spód do mazurka
- Przysmak Tygryska (paszteciki)
- Dip fasolowy
- Spaghetti z sosem pesto
- Kluski (lub placuszki) z kaszy kukurydzianej z twarogiem (bez glutenu)
- Pieczeñ schabowa lakierowana
- Filety rybne w sosie cytrynowym (pieczone)
- S³odka zapiekanka z kaszy jaglanej (bez glutenu)
- Kuskus jak prawdziwy
- Bitki panierowane z wariacjami
- Kruszonka z jab³kami
- Paszteciki z tuñczykiem
- Pierogi leniwe - wersja podstawowa
- Ziemniak w kropki
- Cytrynowe ciasteczka
- Kurczak pani prezes
- Batoniki orkiszowe
- Koktajl owocowy na lodach
- Krem z cukinii
- Ciasto bananowe
- Zapiekanka z sera i makaronu
- Kisiel z malinami
- Indyk z marchewk±
- Ryba w sosie pomidorowym z kasz±
- Tarta z surowymi truskawkami i bit± ¶mietan±
- Gjuwecz po s³owiañsku
- Mielona wo³owina po chiñsku
- Pstr±g w sosie agrestowym
- Kurczak w potrawce
- Koktajl jab³kowy
- Mus truskawkowy II
- ¦led¼ w sosie pierniczkowym
- Pizza (bez mleka)
- Polêdwiczki wieprzowe z jab³kami i majerankiem
- Fasolka szparagowa zapiekana pod sosem mornay*
- Migda³y w karmelu
- Surówka zimowa
- Pasta z bak³a¿anów
- Ch³odnik z pomidorów
- Stworki z ciasta serowego
- Krem bananowy
- Omlet po hiszpañsku (tortilla)
- Dynia z piekarnika
- Torcik z galaretk±
- Kurczak (lub ryba) z suszonymi ¶liwkami i migda³ami
- Spaghetti z sosem pomidorowo-warzywnym
- Szpinak z baranin±
- Go³±bki po grecku
- Powid³a ¶liwkowe
- Pierogi ruskie
- Cygañski kocio³ek
- Zupa-krem z zielonego groszku
- Panierowana feta z wiosenn± sals±
- Mleczny przysmak
- Ciastka orzechowe
- Sa³atka z zielon± soczewic±
- Zraziki sezamkowe
- Zupa ze ¶wie¿ych pomidorów