- Pulpety
- Zupa pieczarkowa
- Sos ró¿owy
- Tarta z ¿urawinami
- Sola meuniere
- Przecier z mann±
- Sa³atka z tofu
- Domowy budyñ
- Zupa francuska
- Murzynek
- Podp³omyki kukurydziano-ry¿owe
- Lody jagodowe z miêt±
- Chrupi±ce ciasto z rabarbarem
- Pstr±g w sosie agrestowym
- Gjuwecz po s³owiañsku
- Ciasto do pizzy: klasyczne
- ¦led¼ w sosie pierniczkowym
- Konfitury (i sok) z malin
- Biszkopt (bez glutenu)
- Sa³atka z zielon± soczewic±
- Pomidorowa trochê inna
- Ciasto bezowe z kremem
- Ziemniaki po w³osku (zapiekanka)
- Brzoskwinie na ostro
- Koktajl owocowy na lodach
- Sa³atka z truskawek i miêty
- B³yskawiczne pierogi leniwe
- Zraziki sezamkowe
- Ry¿ z truskawkami
- Ryba w sosie koperkowym
- Mazurek kajmakowy (proporcje na dwa mazurki)
- Ma¶lane bu³eczki bez mas³a
- Koktajl z melona
- Soja prawie po bretoñsku
- Pieguski
- Sajgonki (bez glutenu)
- Zupa krem z jab³ek i pietruszki
- Zielony twaro¿ek
- Spaghetti z pulpetami
- Ró¿owa zupa owocowa
- Kruche ciasteczka
- Rulonik z warzywami
- Kisiel z owoców ¶wie¿ych lub mro¿onych
- Kulki rybne po norwesku
- Kaszka z buzi±
- Babeczki z serem
- Kartofle duszone
- Bezglutenowy migda³owy spód do mazurka
- Kolorowe kulki
- Nale¶niki (bez glutenu)
- Surówka z cykorii
- Pomidorowa z lanymi kluseczkami
- Warzywa sma¿one w cie¶cie
- Cytrynowy syrop (do rozcieñczania)
- Kotlety wielosk³adnikowe (bez mleka, jajek, glutenu)
- Bak³a¿anowe kotlety
- Zupa krem z kalafiora i sa³aty
- Gwiazdeczki cynamonowe
- Ch³odnik
- Bowl bezalkoholowy