Potrawy , które możesz zasmakować
-
wiek od : 1 roku
-
składnik: andrut
-
rodzaj potrawy: deser
- Bułeczki bez drożdży (bez glutenu)
- Chrupiące ciasto z rabarbarem
- Ryż z truskawkami
- Francuski sos czosnkowy
- Kurczak pani prezes
- Śliwki z figą i melisą
- Wyraziste tofu
- Tarta z owocami i kremem budyniowym
- Koktajl brzoskwiniowy
- Makaron z twarożkiem na słodko
- Pieczeń wieprzowa na zimno
- Błyskawiczny indyk w ogórkach
- Nektarynkowy krem
- Kotlety z soi, soczewicy lub fasoli
- Ciastka francuskie z kozim serem
- Deser z kaszy jaglanej
- Rosół z kurczaka i wołowiny
- Kurczak w sosie czereśniowym
- Zupa jagodowa
- Ziemniak w kropki
- Migdały w karmelu
- Karpatka
- Puszysty mus wieloowocowy
- Omlet arabski
- Łosoś znad zatoki
- Pomidory faszerowane serem pleśniowym
- Zapiekanka z pomidorami
- Knedle z mrożonymi śliwkami lub truskawkami
- Tzatziki
- Sałatka szpinakowa
- Parówki w cieście naleśnikowym
- Papryka nadziewana twarogiem
- Zupa z jabłek na słono
- Zupa-krem z zielonego groszku
- Kaszka z buzią
- Batony orzechowo-kokosowe
- Indyk z marchewką
- Farsz do uszek (bez mleka, jajek, glutenu)
- Puree z marchwi
- Surówka z dyni
- Fasolka szparagowa zapiekana pod sosem mornay*
- Topielec (bez mleka, glutenu)
- Domowy kisiel wiśniowy
- Ciasto bezowe z kremem
- Ciasteczka z cukierkową dekoracją
- Pieczone pierożki z nadzieniem szpinakowym
- Ryba z cukinią
- Rulonik z szynki
- Pączki z białego sera
- Pomidorki sauté
- Ptysie na słono z farszem beszamelowym
- Pasztet drobiowo-cielęcy
- Zupa migdałowa
- Kluski półfrancuskie ze śliwkami
- Szpinak z baraniną
- Budyń z żółtkiem
- Tarta z grzybami
- Kurczak z marchewką i migdałami
- Rulonik z warzywami
- Masa czekoladowa - ganache