- Fasolka szparagowa zapiekana pod sosem mornay*
- Francuskie kiełbaski serowe
- Pierniczki
- Tarta z rabarbarem lub jabłkami
- Kurczak z curry
- Tort budyniowy cioci Halinki
- Ciasto na ptysie
- Ciepła sałata z ziemniaków
- Pomidory faszerowane serem pleśniowym
- Różności pod beszamelem
- Makaron z twarożkiem na słodko
- Pasztet z łososia
- Kluski (lub placuszki) z kaszy kukurydzianej z twarogiem (bez glutenu)
- Tartinki
- Zapiekanka warzywna z cukinią
- Napój z owoców jagodowych
- Potrawka z patisonami
- Schab z pomarańczami
- Zupa marchwiowo-soczewicowa
- Felafelki
- Cannelloni ze szpinakiem
- Faszerowane kurze piersi
- Gnocchi dyniowe
- Zapiekanka z kaszy jaglanej, mięsa i cebuli
- Kluski z ciasta ptysiowego (parzone)
- Kurczak z marchewką i migdałami
- Kisiel z jabłkiem
- Majowe ciasto z rabarbarem
- Jeż
- Zupa kukurydziana
- Ptysie na słodko z nadzieniem z pianki owocowej
- Tarta cebulowa II
- Sałatka ryżowa z curry
- Jabłkowy kurczak
- Budyń czekoladowy (suflet)
- Jajka w sosie szczypiorkowym
- Cukinia z pomidorami i bazylią
- Kurczak w migdałach
- Mus truskawkowy II
- Pomidorowa z bazylią
- Tarta z gruszkami i niebieskim serem
- Kolorowe kulki
- Panierowane paluszki rybne
- Śledź w sosie pierniczkowym
- Kasza jaglana zapiekana z jabłkami
- Pączki dla małych dzieci (bez mleka, jajek, glutenu)
- Jabłko z sałatką ryżową
- Kosmiczne pojazdy
- Cukinia z mięsem mielonym
- Deser jogurtowo-owocowy
- Tarta orzechowo-truskawkowa
- Zimny pomidor
- Kruche plastry cytrusów
- Pieczone pierożki z nadzieniem szpinakowym
- Sałatka z truskawek i melona
- Macaroni & cheese
- Ogórki faszerowane
- Bezglutenowe kanapki truskawkowo-bananowe
- Słodkie bułeczki (bez mleka, jajek, glutenu)
- Spaghetti z papryką