- Pomidory z papryk± po w³osku
- Przecier z cukinii
- Pomidorowa z bazyli±
- Le¶ny przysmak na kolacjê
- Mus owocowy
- Makagigi - mak w miodzie z orzechami
- Bowl bezalkoholowy
- Pasta z ³ososia
- Ptysie na s³ono z farszem serowym
- Sa³atka z cukini
- Ja¶ na s³odko
- Ciasto marchwiowe z figami
- Zupa krem z kalafiorów
- Brzoskwinie na ostro
- Ziemniaki faszerowane
- Szwedzkie ciasteczka ¶wi±teczne
- Kluski k³adzione z jab³kami
- Dynia z piekarnika
- Zapiekanka z gotowanych ziemniaków
- Tartinki
- Dro¿d¿ówki z jagodami lub porzeczkami
- Cukinia z pomidorami i bazyli±
- Kulki serowo-orzechowe
- Koktajl malinowy
- Kluski pó³francuskie ze ¶liwkami
- Sa³atka z zielon± soczewic±
- Daktylowe roladki
- Go³±bki po grecku
- Sa³atka dziadka Julka
- Pstr±g w sosie agrestowym
- Bu³eczki serowe
- Koktajl z melona
- Zrazy z grzybami i ziemniakami
- Kisiel z jab³kiem
- Tarta wi¶niowa
- Paluchy lub obwarzanki z ciasta ptysiowego
- Sos czekoladowy
- Sa³atka makaronowa
- Mazurek kajmakowy (proporcje na dwa mazurki)
- Kompot ze ¶liwek
- Deser jogurtowo-owocowy
- Indyk przek³adany
- Zraziki sezamkowe
- Pieczeñ barania po angielsku
- Placek piaskowy ze ¶liwkami lub jab³kami
- Lane kluski (bez jajek)
- Grecki gulasz z drobiu
- Croque monsieur i croque madame
- Gruszki w kremie waniliowym
- Ciasteczka owsiane z wi¶niami
- Pierwsze dzieciêce ciasto
- Budyñ z ¿ó³tkiem
- Kluski z kaszy manny
- Zupa z kabaczków
- Pomidory faszerowane serem ple¶niowym
- Sa³atka marokañska
- Sezamowa marchew
- Przecier owocowy
- Klopsiki z sosem brzoskwiniowym
- Spaghetti z cukini±