Potrawy , które możesz zasmakować
-
wiek od : 2 lat
-
składnik: papryka
-
rodzaj potrawy: danie główne
- Ryba w sosie koperkowym
- Tarta jabłkowa z budyniem
- Surówka z marchwi i jabłka
- Faszerowane papryki
- Ptysie na słono z farszem serowym
- Kawior z bakłażana
- Indyk z marchewką
- Różności pod beszamelem
- Risotto pstrokate z kurczakiem
- Bakłażany zapiekane
- Majonez z przepiórczych jajeczek
- Zupa gulaszowa
- Karpatka
- Oliwki po swojemu
- Zupa migdałowa
- Naleśniki z farszem twarogowym
- Deser z kaszy jaglanej
- Zupa minestrone
- Placuszki serowe
- Wołowina w sosie
- Ryba cytrynowa
- Rogaliki
- Potrawka z kurczaka ze śliwkami i miodem
- Chłodnik
- Chleb pita
- Kapusta z sosem sojowym
- Sałatka z kurczaka i ananasa
- Tarta - kruche ciasto
- Chłodnik bułgarski (tarator)
- Domek z naleśników ze szpinakiem
- Indyk w warzywach z porzeczkami
- Kurczak z ananasem
- Makaron z serem i warzywami
- Kurczak w migdałach
- Zupa z zielonego groszku
- Smażona mozzarella
- Proste ciasto na kruchy spód
- Chleb Grahama
- Racuszki
- Tarta jabłkowa II
- Pierś indycza z orzechowym farszem
- Żółta pasta
- Zupa z dyni na mleku
- Zupa z dyni na słono
- Sola meuniere
- Ciasto z jagodami ucierane
- Sałatka makaronowa
- Placki (bez mleka, jajek)
- Kukurydziany chlebek amerykańskich farmerów
- Tort (bez glutenu)
- Kompot z rumiankiem
- Polędwiczki wieprzowe z jabłkami i majerankiem
- Tarta z rabarbarem lub jabłkami
- Pasta (dip) z bobu
- Placuszki z marchwi i ziemniaków
- Układanka warzywno-owocowa
- Kulki rybne po norwesku
- Gołąbki z winogronowych liści
- Sztuka mięsa w sosie pomidorowym
- Omlet po włosku (frittata)