Potrawy , które możesz zasmakować
-
wiek od : 2 lat
-
składnik: bazylia
-
rodzaj potrawy: danie główne
- Pasztet drobiowo-cielęcy
- Przecier z manną
- Karp w szarym sosie
- Łagodny hummus
- Zupa pomidorowa z kaszą jaglaną
- Topielec (bez mleka, glutenu)
- Sałatka owocowa w pomarańczy
- Strucla mini
- Puree z marchwi
- Białe leczo
- Puchatkowe ciasteczka
- Dipy jogurtowe
- Surówka z cykorii i natki
- Lane kluski (bez jajek)
- Pieczeń schabowa lakierowana
- Dynia zapiekana z pomidorami pod beszamelem
- Mazurek z fetą i szpinakiem
- Łosoś pieczony w soli
- Bakłażany faszerowane mięsem
- Makagigi - mak w miodzie z orzechami
- Bitki z drobiu w sosie cytrynowym
- Jajka marynowane w occie
- Tarta z brokułami lub z porami
- Resztki lata
- Ryba z porami i marchewką
- Lody (bez mleka)
- Złocisty nektar
- Knedle ze śliwkami
- Rulonik z pieczonym kurczakiem
- Cukinia z mięsem mielonym
- Sałatka z tuńczyka i fasoli
- Placek z zielonego groszku
- Bajgle z pastą curry i bazyliową
- Kurczak z czereśniami
- Sałatka z młodych buraków i malin
- Bakłażany z nadzieniem bezmięsnym
- Kurczak w pomidorach po angielsku
- Potrawka z kurczaka po staropolsku
- Ciasto z owocami
- Makaron z pomidorami
- Filety rybne w sosie cytrynowym (pieczone)
- Sok pomidorowo-jabłkowy
- Murzynek Jaś
- Zapiekanka z sera i makaronu
- Sałatka z pomarańczy i porów
- Koktajl mleczno-owocowy
- Pierogi z soczewicą
- Placuszki jabłkowe
- Kluski serowe z rodzynkami
- Ciasto daktylowo-orzechowe
- Klopsiki z sosem brzoskwiniowym
- Drób z jabłkami
- Zupa z soczewicy do termosu
- Sałatka ryżowa na gorąco
- Jajka faszerowane
- Polski wielkanocny sos chrzanowy
- Schab ze śliwkami
- Włoska zupa jarzynowa
- Zapiekanki z kajzerek drobiowe
- Kluski kładzione z jabłkami