- Flaczki z kurczaka
- Surówka z kapusty z kiszonym ogórkiem
- Ryba po grecku II
- Pomidory z papryką po włosku
- Bakłażany z mozzarellą i parmezanem
- Sałatka z soi lub z soczewicy albo drobnej fasoli
- Panierowane paluszki rybne
- Pizze - miniaturki
- Tarta prawie Tatin
- Jajka marynowane w occie
- Cynamonowe gwiazdki z lukrem
- Złocisty nektar
- Pieczeń schabowa lakierowana
- Babka drożdżowa III
- Trufle czekoladowe
- Zupa szczawiowa
- Mazurek daktylowy
- Zupa krem z marchwi
- Kruche ciasteczka ( bez glutenu)
- Budyń (bez mleka)
- Sernik dziecinnie prosty
- Szpinakowe pesto
- Kasza jaglana zapiekana ze śliwkami
- Jabłka w cieście
- Halibut pod parmezanem
- Leniwe bez białego sera
- Owocowa legumina
- Babka pijaczka (bez glutenu)
- Zapiekanka serowa (bez glutenu)
- Zupa krem z brokułów ze śmietanką
- Budyń czekoladowy (suflet)
- Jajka w sosie szczypiorkowym
- Zupa ogórkowa
- Lody owocowe
- Placuszki z marchwi i ziemniaków
- Śliwkowa legumina
- Krem do tortu (bez mleka, jajek)
- Koktajl z melona
- Tort (bez glutenu)
- Mazurek kajmakowy (proporcje na dwa mazurki)
- Galaretka z soku z porzeczek
- Tarta (bez glutenu)
- Sos pomidorowy klasyczny
- Kotlety gryczane
- Leśny przysmak na kolację
- Kostka z kaszki manny
- Mrożone owoce na patyku
- Kurczak z warzywami
- Krem truskawkowy
- Korż - placek kresowy
- Kluski serowe z rodzynkami
- Rizotto z tuńczykiem
- Ziemniaki po francusku (zapiekanka)
- Chrupiące kaczuszki
- Pierwsze dziecięce ciasto
- Kładzione kluski lub smażone kotleciki z kaszy manny
- Rogaliki drożdżowe
- Sorbet pomarańczowo-cytrynowy
- Zupa z dyni
- Sałatka z zieloną soczewicą