Potrawy , które możesz zasmakować
-
wiek od : 2 lat
-
składnik: papryka
-
rodzaj potrawy: danie główne
- Koktajl z melona
- Rulonik z serem
- Zupa krem z jabłek i pietruszki
- Schab duszony w mleku ryżowym
- Kruche spiralki
- Kurczak w curry
- Marmoladka-przecier z dyni i jabłek
- Sernik (bez glutenu)
- Ryba w sosie pomidorowym z kaszą
- Placuszki z marchwi i ziemniaków
- Szaszłyk z indyka z morelami
- Tarta z mrożonym szpinakiem
- Kisiel z owoców świeżych lub mrożonych
- Caprese
- Krem jarzynowy z indykiem
- Świeczki z naleśników z ziemniakami i bryndzą
- Soja prawie po bretońsku
- Zupa kukurydziana
- Nadzienie do kurczaka (bez mleka, glutenu)
- Tarta z brokułami lub z porami
- Mazurek kajmakowy (proporcje na dwa mazurki)
- Francuski sos czosnkowy
- Wycinanki z sera
- Mulatki z bakaliami
- Chrupiący serek z gruszką
- Babka drożdżowa Cioci Anuli
- Wytrawne kruche ciasto
- Sałatka z zieloną soczewicą
- Ziemniaki duszone z papryką i pomidorami
- Ciasto daktylowo-orzechowe
- Kasza jaglana zapiekana z jabłkami
- Ryba w sosie koperkowym
- Chrupiące babeczki
- Ryba po grecku
- Przecier owocowy
- Klops z zielonego groszku i szynki
- Pulpety rybne
- Naleśniki z sosem mornay
- Zupa migdałowa
- Pstrąg w sosie agrestowym
- Pizza wegetariańska
- Wigilijna zupa migdałowa
- Sos koperkowy
- Rulonik z pieczonym kurczakiem
- Zupa krem ze szparagów
- Deser z rabarbarem i kruszonką
- Kapusta pekińska z patelni
- Kluski serowe
- Makaron z warzywami
- Pasta z rokpolu z orzechami
- Koktajl malinowy
- Zupa krem z dyni
- Kotlety gryczane
- Pascha II
- Śledź w sosie pierniczkowym
- Przecier jabłkowy
- Schab z rodzynkami
- Zdrowy bigos
- Szarlotka miękka
- Rolada serowa