Potrawy , które możesz zasmakować
-
wiek od : 9. miesiąca
-
składnik: cielęcina
-
rodzaj potrawy: zupa
- Sałatka mięsna z morelami
- Pieczeń wieprzowa na zimno
- Makaron z błękitnym serem pleśniowym
- Kisiel owocowy
- Zupa szczawiowa
- Rolady z kurzych piersi
- Zupa z kabaczków
- Błyskawiczna sałatka z tuńczyka
- Biszkoptowe ciasto z owocami
- Kanapka z pastą jajeczną
- Ptysie na słodko z nadzieniem z pianki owocowej
- Sałatka z soi lub z soczewicy albo drobnej fasoli
- Mulatki z bakaliami
- Parówki w cieście naleśnikowym
- Lane kluski
- Pulpety rybno-ziemniaczane
- Lody bananowo - czekoladowe
- Świeczki z naleśników z ziemniakami i bryndzą
- Zupa ogórkowa
- Stworki z ciasta serowego
- Cytrynowe masło
- Ciastka kokosowe
- Rozmaitości na parze
- Chleb ziołowy
- Tarta z grzybami
- Kolorowy ryż
- Sałatka z pomarańczy i porów
- Dip fasolowy
- Puree z dyni
- Sos koperkowy
- Pierogi z soczewicą
- Rurki z kremem pistacjowym
- Topielec (bez mleka, glutenu)
- Ślimaki daktylowe
- Naleśniki meksykańskie
- Makaron z serem i warzywami
- Tarta zapiekana z owocami i kremem
- Panierowane paluszki rybne
- Bowl bezalkoholowy
- Paluszki z kurczaka z sosami
- Zupa krem z kalafiora i sałaty
- Papryka nadziewana twarogiem
- Konfitura z czerwonej cebuli
- Brzoskwinowe oczko
- Pomidory faszerowane serem pleśniowym
- Ryba w sosie pomidorowym z kaszą
- Zupa z zielonego groszku
- Bakłażanowe kotlety
- Fritata - warzywa w jajku
- Sałatka z grilla
- Rulonik z pieczonym kurczakiem
- Łosoś znad zatoki
- Faszerowana cukinia
- Panierowana feta z wiosenną salsą
- Śledź w sosie pierniczkowym
- Babeczki ryżowe ze śliwkami
- Zupa ''jak miodek''
- Grecka zapiekanka (musaka)
- Zupa krem z zielonego groszku
- Chłodnik hiszpański (gazpacho)