- Pleśniak (bez mleka, glutenu)
- Koszyczek z pomidora
- Makaron z pesto pietruszkowym
- Indyk w galarecie
- Gulasz drobiowy z marchewką, groszkiem i z ryżem
- Tarta orzechowo-truskawkowa
- Zupa z soczewicy
- Naleśniki meksykańskie
- Rolady z kurzych piersi
- Kisiel mleczno-owocowy
- Omlet arabski
- Szarlotka biszkoptowa
- Warzywa w pergaminie po grecku
- Bananowe frytki
- Placek piaskowy ze śliwkami lub jabłkami
- Ryba w sosie warzywnym
- Deser biało czerwony
- Włoska zupa jarzynowa
- Spaghetti z pomidorami i cukinią
- Owoce ze słoika
- Pieczone jabłka
- Pasta - jajo i basta
- Parówki w cieście naleśnikowym
- Daktylowe kulki
- Cytrynowy syrop (do rozcieńczania)
- Grzanki III
- Makaron z warzywami
- Szaszłyki z bakłażanem i papryką
- Ptysie na słono z farszem szpinakowym
- Zapiekanka z gotowanych ziemniaków
- Szaszłyki z jagnięcia (drobiu)
- Wesołe omleciki
- Mielona wołowina po chińsku
- Rosół z kurczaka i wołowiny
- Ryżowa szarlotka
- Bakłażany z nadzieniem bezmięsnym
- Zupa krem z brokułów ze śmietanką
- Kacze piersi z wiśniami
- Mleczny przysmak
- Szparagi solo
- Makaron zapiekany z jabłkami
- Baranina duszona po turecku
- Cynamonowo-migdałowe ciasteczka (bez mąki)
- Ratatouille (warzywa duszone/zapiekane)
- Pasta (dip) z bobu
- Grecka zapiekanka (musaka)
- Legumina cytrynowa
- Indyk w warzywach z porzeczkami
- Rulonik z warzywami
- Przysmak Tygryska (paszteciki)
- Placek gruszkowy
- Sorbet owocowy
- Gruszki w kremie waniliowym
- Gjuwecz po słowiańsku
- Sok jabłkowy
- Ciasto-legumina z owocami
- Ciasto bananowe
- Lane kluski
- Puree z truskawek i kiwi
- Sałata ze smażonymi wątróbkami i balsamico