- Jeż
- Sorbet porzeczkowy
- Rozmaitości na parze
- Sałatka łakomczucha
- Pierogi kresowe
- Cynamonowe gwiazdki z lukrem
- Lody waniliowe
- Banany z szynką
- Caprese
- Kisiel mleczno-owocowy
- Kasza gryczana z serem
- Sernik (bez glutenu)
- Orzechy w czekoladzie
- Stworki z ciasta serowego
- Tarta - kruche ciasto
- Pieczeń schabowa lakierowana
- Ziemniaki po francusku (zapiekanka)
- Kruche ciasto z bita śmietaną
- Trufle z herbatników
- Zupa z dyni
- Fasolka szparagowa odsmażana z boczkiem
- Rizotto z tuńczykiem
- Legumina śliwkowa
- Paszteciki z tuńczykiem
- Mleczne wafelki
- Chleb alpejski z orzechami
- Zupa francuska
- Sałatka litwacka
- Tarta z gruszkami i niebieskim serem
- Gaspacho - hiszpańska zupa na zimno
- Risotto pstrokate z kurczakiem
- Ziemniak w kropki
- Biszkopt
- Zupa kalafiorowa z curry
- Napoleonki
- Spatzle
- Jabłka w cieście biszkoptowym (bez glutenu, mleka)
- Jajka mimoza
- Surówka z czerwonej kapusty
- Omlet po włosku (frittata)
- Sałata z cykorii z gruszkami, serem blue i orzechami
- Mus z kaszy manny
- Napój z owoców jagodowych
- Surówka z dyni
- Surówka z jabłek i dyni
- Kolorowe kulki
- Słodka bułka marchewkowa
- Sos jogurtowy
- Rulonik z warzywami
- Klops z zielonego groszku i szynki
- Leniwe pierogi ze szpinakiem
- Budyń (bez mleka)
- Lekkie ciasto czekoladowe
- Zapiekanka z kaszy jaglanej, mięsa i cebuli
- Ryba w beszamelu z kukurydzą
- Ciecierzyca z kolorową papryką
- Pierogi leniwe - wersja podstawowa
- Zimowy salad bar
- Bakłażany z nadzieniem bezmięsnym
- Pomidorki sauté