- Fritata - warzywa w jajku
- Knedle ze śliwkami
- Szarlotka miękka
- Kolorowy ryż
- Babka drożdżowa III
- Ptysie na słono z farszem czosnkowo- koperkowym
- Pierogi leniwe (bez glutenu)
- Biszkopt z owocami
- Amerykańska szarlotka
- Polski sos wielkanocny
- Tarta z gruszkami i niebieskim serem
- Krem jabłkowo-waniliowy
- Kluski z kaszy manny
- Gołąbki z winogronowych liści
- Spaghetti z sosem pomidorowym
- Tarta z żurawinami
- Bakłażany z mozzarellą i parmezanem
- Sałatka
- Brzoskwiniowa pianka
- Gjuwecz po słowiańsku
- Legumina cytrynowa
- Zupa z soczewicy
- Pączki (bez glutenu)
- Makaron z sosem szpinakowym
- Odświętna sałatka z kapusty pekińskiej
- Pieczone pierożki z nadzieniem szpinakowym
- Kruche ciasto z musem owocowym
- Budyń czekoladowy (suflet)
- Chrupiące babeczki
- Zupa krem z warzyw zielonych i białych
- Placuszki cukiniowe
- Baranina duszona po turecku
- Surówka z marchwi i jabłka
- Mus truskawkowy II
- Makaron z brokułami
- Sałatka z kwiatami
- Pasztet drobiowo-cielęcy
- Zupa krem z mrożonych kalafiorów
- Siekane kotlety (bez mleka, jajek, glutenu)
- Pierś indycza z orzechowym farszem
- Jajka panierowane
- Chleb kukurydziany
- Placek piaskowy ze śliwkami lub jabłkami
- Sezamki
- Szparagi z jajkami mimoza
- Układanka warzywno-owocowa
- Uszka
- Szaszłyk z kurczaka z boczkiem
- Omlet po włosku (frittata)
- Pieczeń wieprzowa na zimno
- Surówka z żurawinami i marchwią
- Makaron w sosie Mornay
- Przysmak jabłkowo - ryżowy
- Krem truskawkowy
- Rolady z kurzych piersi
- Grejpfrut z sałatką z kurczaka
- Naleśniki z farszem twarogowym
- Czekoladowe chrupki
- Minestrone - włoska zupa jarzynowa
- Galaretka owocowa z pianką (bez mleka)