- Pyszna pasta z tofu
- Naleśniki z kremem waniliowym
- Majonez z przepiórczych jajeczek
- Ryba po grecku II
- Ciasto kisielowo- budyniowe
- Zapiekanka warstwowa z mięsem
- Placek drożdżowy ze śliwkami i kruszonką
- Zielona zupa
- Kruche babeczki z masą orzechową
- Sałatka z żurawinami i ryżem
- Placki z jabłkami
- Surówka z marchewki
- Panierowana feta z wiosenną salsą
- Bananowe frytki
- Koktajl pomarańczowo- marchwiowy
- Kurczak egzotyczny
- Przysmak Tygryska (paszteciki)
- Gołąbki z winogronowych liści
- Pulpety z koperkiem
- Powidła śliwkowe
- Omlet azjatycki (bez glutenu i mleka)
- Szaszłyk z kurczaka z boczkiem
- Chleb bezglutenowy
- Galaretka porzeczkowa z jagodami
- Zupa marchwiowo-soczewicowa
- Sałatka z grilla
- Sos wiśniowy do owoców
- Wiśniowo-waniliowa zupa krem
- Owocowy indyk
- Delikatny i puszysty sernik
- Bułki maślane
- Makaron z błękitnym serem pleśniowym
- Ciasteczka czekoladowo-owsiane
- Ciasteczka ryżowe (bez glutenu, mleka, jajek kurzych)
- Kotlety wieloskładnikowe (bez mleka, jajek, glutenu)
- Panierowane paluszki rybne
- Tarta z żurawinami
- Cytrynowy syrop (do rozcieńczania)
- Owocowa legumina
- Koktajl z mango
- Pasta z awokado
- Puchate pyzy
- Spaghetti z pulpetami
- Zupa krem z zielonego groszku
- Niezły pasztet z fasoli
- Zrazy z pieca
- Rurki z kremem pistacjowym
- Tarta jabłkowa II
- Naleśniki z sosem mornay
- Felafelki
- Sos jogurtowy
- Placuszki z łososia i ziemniaków
- Ptysie na słodko z nadzieniem z pianki owocowej
- Słodka zapiekanka z kaszy jaglanej (bez glutenu)
- Czipsy
- Pasta - jajo i basta
- Ryba w sosie pomidorowym z kaszą
- Murzynek
- Brokuły zapiekane w sosie serowym
- Owoce ze słoika