- Ciasto bezowe z kremem
- Pierogi z jagodami
- Kruche ciasto z truskawkami
- Kotlety faszerowane (bez jajek, glutenu)
- Kruche ciasteczka przekładane kremem
- Faszerowana cukinia
- Kanapka z pastą jajeczną
- Rulonik z szynki
- Zupa pieczarkowa
- Grzybek śmietanowy
- Spaghetti z papryką
- Makaron z serem
- Kurczak w sosie czereśniowym
- Kartoflanka przecieranka
- Warzywa w pergaminie po grecku
- Mazurek daktylowy
- Kruche ciasteczka ( bez glutenu)
- Sos pomidorowo-warzywny
- Kisiel z malinami
- Spatzle
- Bezy (bez mleka)
- Sałatka z winogronami
- Mięso duszone po turecku
- Sałatka z arbuza i fety
- Placek drożdżowy ze śliwkami i kruszonką
- Placek z cukinii
- Fritata - warzywa w jajku
- Tarta jabłkowa z budyniem
- Paszteciki z tuńczykiem
- Rozmaitości na parze
- Szarlotka
- Panierowana feta z wiosenną salsą
- Dip fasolowy
- Krem do tortu (bez mleka, jajek)
- Ryżowa szarlotka
- Clafoutis wiśniowy z mlekiem sojowym
- Bitki panierowane z wariacjami
- Pączki z białego sera
- Ratatouille (warzywa duszone/zapiekane)
- Kuszące jabłka
- Szpinak z baraniną
- Bakłażany duszone
- Placki z cukinii
- Rulonik z warzywami
- Kurczak z czereśniami
- Pieguski
- Wyraziste tofu
- Sałatka z czerwonej fasolki
- Ryba w sezamie
- Pierogi kresowe
- Kruche ciasto z owocami i pianą
- Pierogi kaukaskie
- Ryba po grecku
- Sorbet owocowy
- Zupa krem z mrożonych kalafiorów
- Przecier gruszkowo-borówkowy
- Gjuwecz po słowiańsku
- Szaszłyki z łososia
- Sajgonki (bez glutenu)
- Zupa krem z cukinii