- Owocowa legumina
- Szybka ryba po grecku
- Jeż
- Makaron z twarożkiem na słodko
- Kotleciki drobiowe w sosie cytrusowym z makaronem
- Pomidorki sauté
- Zupa migdałowa
- Surówka z żurawinami i selerem
- Rozmaitości na parze
- Bułgarski chłodnik
- Zupa krem z mrożonych kalafiorów
- Resztki lata
- Trufle czekoladowe
- Złocisty nektar
- Kluski z ciasta ptysiowego (parzone)
- Pasztet drobiowo-cielęcy
- Krupnik
- Flaczki z kurczaka
- Puree z truskawek i kiwi
- Błyskawiczna sałatka z tuńczyka
- Ciastka piernikowo-orzechowe
- Pasta - jajo i basta
- Ptysie na słodko z nadzieniem z pianki owocowej
- Omlet po włosku (frittata)
- Rosół z kurczaka i wołowiny
- Pulpety
- Tarta z brokułami lub z porami
- Kisiel żurawinowy lub porzeczkowy
- Kurczak w sosie cytrynowym
- Zupa gulaszowa
- Kasza jaglana zapiekana ze śliwkami
- Surówka z jabłek i dyni
- Klopsiki z sosem brzoskwiniowym
- Napój marchwiowo - truskawkowy
- Tarta z żurawinami
- Gnocchi dyniowe
- Potrawka z kurczaka
- Sałatka owocowa
- Bezy z bitą śmietaną i owocami
- Napój różany
- Kurczak z kaszą
- Pierogi leniwe - wersja podstawowa
- Jabłko duszone
- Młode warzywa z pieca
- Niesłodka zupa z dyni
- Ciasto z jabłkami
- Zupa szczawiowa
- Cukiniowe ciasto
- Przysmak serowy
- Puree z bakłażana
- Lody dla młodych
- Kurczak z ryżem
- Baranina duszona po turecku
- Zupa z kabaczków
- Filety rybne w sosie cytrynowym (gotowane)
- Lekkie ciasto czekoladowe
- Szwedzki łosoś
- Napój z owoców jagodowych
- Surówka z kminkiem
- Wigilijna zupa migdałowa