Potrawy , które możesz zasmakować
-
wiek od : 1 roku
-
składnik: brzoskwinie
-
rodzaj potrawy: przystawka
- Placek z zielonego groszku
- Kluski półfrancuskie ze śliwkami
- Bakłażany z nadzieniem bezmięsnym
- Muffiny jagodowe
- Grecka zapiekanka (musaka)
- Zupa krem z jabłek i pietruszki
- Naleśniki z mięsem
- Zupa cytrynowa
- Jajka w sosie szczypiorkowym
- Bułka orzechowa
- Paszteciki (bez jajek)
- Kompot ze śliwek
- Domowe pesto uproszczone
- Kurczak w pomidorach po angielsku
- Sałatka dziadka Julka
- Mak z łamańcami
- Jajka panierowane
- Fasolka szparagowa zapiekana pod sosem mornay*
- Polędwiczki wieprzowe z jabłkami i majerankiem
- Chłodnik z pomidorów
- Zapiekanka z kaszy jaglanej, mięsa i cebuli (bez glutenu)
- Omlet arabski
- Trufle czekoladowe
- Marchewka z brukselką
- Ciasto z jabłkami
- Panierowane serki pleśniowe
- Kluski półfrancuskie ze śliwkami
- Zapiekanka z serka homogenizowanego i makaronu
- Pieczeń barania po angielsku
- Gaspacho - hiszpańska zupa na zimno
- Zupa migdałowa
- Pierwsze mięsko
- Placki z ziemniaków i jabłek
- Placuszki z tuńczyka
- Brzoskwiniowa pianka
- Puchatkowe ciasteczka
- Mus śliwkowy
- Ryba cytrynowa
- Kruche pierniczki
- Smażona mozzarella
- Placuszki z twarogu
- Nadziewany kabaczek
- Ciasto na ptysie
- Niezły pasztet z fasoli
- Pulpety rybne
- Galaretka porzeczkowa z jagodami
- Ciasteczka półfrancuskie (bez jajek)
- Szpinakowa zapiekanka
- Surówka z dyni
- Kruche plastry cytrusów
- Ryba po azjatycku
- Kurczak z warzywami
- Koktajl owocowy na lodach
- Pieczone pierożki z nadzieniem szpinakowym
- Bitki panierowane z wariacjami
- Spaghetti z papryką
- Budyniowa zupa malinowa
- Chleb alpejski z orzechami
- Leśny przysmak na kolację
- Zimny pomidor