Potrawy , które możesz zasmakować
-
wiek od : 1 roku
-
składnik: andrut
-
rodzaj potrawy: deser
- Mazurek cytrynowy III
- Racuszki serowe
- Kurze skrzydełka z miodem i czosnkiem
- Różowy koktail truskawkowy
- Naleśniki z owocami (ciepłe lub zimne)
- Kruchy placek ze śliwkami
- Tort serowy wspaniały
- Lody waniliowe
- Lody twarożkowe
- Słodkie kaszotto
- Kiszone ogórki cioci Marty
- Klops z zielonego groszku i szynki
- Zupa nic
- Cukiniowe ciasto
- Surówka z kapusty pekińskiej
- Powidła śliwkowe
- Jagodzianki
- Kisiel z jabłkiem
- Bananowe frytki
- Jabłka w cieście biszkoptowym (bez glutenu, mleka)
- Babeczki z szynką i serem
- Koszyczek z pomidora
- Chrupki Krzysia
- Pieczone jabłka
- Chleb Grahama
- Kasza gryczana z serem
- Karpatka
- Kolorowa jajecznica
- Kurczak (lub ryba) z suszonymi śliwkami i migdałami
- Zupa z soczewicy do termosu
- Ryba z cukinią
- Bananowa manna
- Zupa-krem z zielonego groszku
- Ptysie na słono z farszem serowym
- Pierogi białoruskie (bezglutenowe)
- Cukinia faszerowana serem
- Kopytka
- Kapuśniak
- Sos wiśniowy do owoców
- Kruche plastry cytrusów
- Dip fasolowy
- Sałatka z arbuza i fety
- Chrupiące kaczuszki
- Kokosowy sernik
- Makaron ze szparagami i łososiem
- Kasza jaglana zapiekana ze śliwkami
- Mielona wołowina po chińsku
- Rozmaitości na parze
- Surówka z żurawinami i selerem
- Ptysie na słodko z nadzieniem z pianki owocowej
- Korż - placek kresowy
- Kotlety z kaszy gryczanej i sera (bez glutenu)
- Szara pasta
- Pomidorki sauté
- Panierowana feta z wiosenną salsą
- Zupa krem z zielonego groszku
- Chleb ziołowy
- Kajmak mleczny (bez glutenu)
- Felafelki
- Ryba po grecku