- Galaretka z surowymi owocami
- Kotlety faszerowane (bez jajek, glutenu)
- Owocowa legumina
- Terrine z białego sera
- Jabłka w cieście biszkoptowym (bez glutenu, mleka)
- Majowe ciasto z rabarbarem
- Zupa z dyni na mleku
- Placki z jabłkami
- Przecier gruszkowo-borówkowy
- Sałatka z tuńczyka i fasoli
- Deser jogurtowo-owocowy
- Udka kurczaka z mirabelkami
- Ptysie na słono z farszem serowym
- Ryba po grecku
- Deser gruszkowy
- Bułeczki z ziarenkami (bez mleka, jajek, glutenu)
- Spaghetti z sosem pesto
- Smażona mozzarella
- Kisiel z malinami
- Omlet po francusku
- Łosoś znad zatoki
- Kisiel z jabłkiem
- Lodowe lizaki (jogurtowo-owocowe)
- Deser z rabarbarem
- Ryż z jajkami na parze
- Rulonik z warzywami
- Risotto z łososiem
- Pulpety z koperkiem
- Musaka (potrawa bałkańska)
- Maślane bułeczki (bez glutenu)
- Szpinak zapiekany z serem
- Marchewka z brukselką
- Biurowa kartoflanka
- Papryka nadziewana twarogiem
- Zupa pomidorowa
- Pasta z rokpolu z orzechami
- Trufle czekoladowe
- Naleśniki z jagodami
- Szparagi w cieście
- Pieczone jabłka
- Sezamowa marchew
- Puszysty mus wieloowocowy
- Ciasto z dynią
- Tarta cebulowa II
- Kisiel żurawinowy
- Zapiekanka warzywna - grecka
- Niesłodka zupa z dyni
- Murzynek
- Błyskawiczny indyk w ogórkach
- Ziemniak w kropki
- Pierogi ruskie
- Zupa jagodowa
- Jajka w sosie szczypiorkowym
- Szaszłyk z indyka z morelami
- Ziemniaki po węgiersku
- Babeczki nadziewane karmelem i orzechami
- Ulubiona ryba małych dzieci
- Kruche pierniczki
- Makaron z brokułami
- Wytrawne kruche ciasto