- Makaron z serem i warzywami
- Koktajl mleczno-owocowy
- Spaghetti z sosem pesto
- Grzanki III
- Mleczne wafelki
- Szybka ryba po grecku
- Krem cytrynowy (bez glutenu)
- Kruche plastry cytrusów
- Blinki z cukinii
- Ciasto kisielowo- budyniowe
- Domowy budyń
- Sos majonezowy
- Pyszna pasta z tofu
- Kotlety wieloskładnikowe (bez mleka, jajek, glutenu)
- Szaszłyki z bakłażanem i papryką
- Ciastka piernikowo-orzechowe
- Zraziki sezamkowe
- Tarta z pianą owocową
- Zupa nic (bez glutenu)
- Surówka z kapusty z kiszonym ogórkiem
- Sos pomidorowo-warzywny
- Kisiel z truskawkami
- Zapiekanka z jabłek i makaronu
- Faszerowana cukinia
- Grzanki z pieczoną fetą
- Pizza z owocami
- Kisiel mleczny z żółtkiem
- Dynia z jabłkami i cebulą (bez glutenu i mleka)
- Krem z cukinii
- Grecka zapiekanka warzywna
- Lekkie ciasto czekoladowe
- Przecier owocowy
- Papryka nadziewana twarogiem
- Przysmak serowy
- Surówka z jabłek i dyni
- Racuszki z dyni
- Batoniki orkiszowe
- Sałatka z soi lub z soczewicy albo drobnej fasoli
- Sałatka dziadka Julka
- Sałatka z arbuza i fety
- Farsz mięsny (bez jajek)
- Różności pod beszamelem
- Pomidorowa z lanymi kluseczkami
- Gruszki w kremie waniliowym
- Pulpety z ryżem
- Dip fasolowy
- Kurczak w migdałach
- Zupa z dyni na słono
- Croque monsieur i croque madame
- Sałatka z soczewicy z pieczonymi burakami
- Sernik tradycyjny
- Torcik z galaretką
- Ptysie na słono z farszem serowym
- Ślimaczki cynamonowe - ciastka
- Soja prawie po bretońsku
- Spatzle
- Pierogi z soczewicą
- Przecier z manną
- Omlet po hiszpańsku (tortilla)
- Strucla mini