- Sałata ze smażonymi wątróbkami i balsamico
- Galaretka z soku z porzeczek
- Lody sorbetowe dla uczulonych na mleko
- Owoce pasteryzowane
- Ptysie na słono z farszem brokułowym
- Surówka z dyni
- Sałatka warzywna w marynacie
- Pierogi leniwe (bez glutenu)
- Kruche ciasto z bita śmietaną
- Pierwsze mięsko
- Bakłażany zapiekane
- Zapiekane kanapki liliputa
- Owoce w czekoladzie
- Zapiekanka z marchwi
- Kotlety z soi, soczewicy lub fasoli
- Risotto pstrokate z kurczakiem
- Ryż z truskawkami (bezglutenowy)
- Surówka z mieszanych warzyw
- Ryba po azjatycku
- Lody bananowe (bez mleka)
- Wesołe omleciki
- Baba wielkanocna z szafranem
- Suszone pomidory
- Hiszpański omlet z ziemniakami
- Owoce z kruszonką
- Maślane bułeczki bez masła
- Piernik
- Filet z indyka w soku owocowym
- Kotleciki drobiowe w sosie cytrusowym z makaronem
- Farsz do uszek (bez mleka, jajek, glutenu)
- Pomidorowa trochę inna
- Zapiekanka z porów (bez glutenu)
- Kisiel z malinami
- Sałatka arabska tabuleh
- Cytrynowy syrop (do rozcieńczania)
- Otulona brzoskwinia
- Ratatouille (warzywa duszone/zapiekane)
- Surówka z dyni
- Pyszna pasta z tofu
- Warzywa z drobiem po chińsku
- Tarta i babeczki z porami i szynką
- Bananowe frytki
- Cykoria w sosie śmietanowym
- Sałatka z winogronami
- Dynia z piekarnika
- Biszkopt z owocami
- Gjuwecz po słowiańsku
- Rizotto z tuńczykiem
- Układanka warzywno-owocowa
- Śliwkowa legumina
- Babka pijaczka (bez glutenu)
- Kluski kładzione z jabłkami
- Biszkoptowe ciasto z owocami
- Pieczony ziemniak z parmezanem i szynką
- Zupa z dyni
- Delikatny i puszysty sernik
- Warzywa w pergaminie po grecku
- Panierowana feta z wiosenną salsą
- Błyskawiczne pierogi leniwe
- Kolorowe gnocchi