- Sa³ata ze sma¿onymi w±tróbkami i balsamico
- Przysmak Tygryska (paszteciki)
- Kor¿ - placek kresowy
- Ciep³a sa³ata z ziemniaków
- Lekkie ciasto czekoladowe
- Pasta z rokpolu z orzechami
- Ptysie na s³odko z nadzieniem z bitej ¶mietany
- Zapiekanka warzywna - grecka
- Kotlety gryczane
- Risotto z ³ososiem
- Podstawowe ciasto nale¶nikowe
- Mleczne wafelki
- Ryba cytrynowa
- Ple¶niak (bez mleka, glutenu)
- Koktajl owocowy na lodach
- Paluchy lub obwarzanki z ciasta ptysiowego
- Kurczak z marchewk±
- Sorbet brzoskwiniowy
- Ciasteczka rodzynkowo-orzechowe
- Kisiel z malinami
- Puree z truskawek i kiwi
- Krem bananowy
- Zupa z pulpetami
- Zupa krem z marchwi
- Pierwsza zupka jarzynowa
- Potrawka z kurczaka z warzywami w sosie pomarañczowym z curry
- Sernik tradycyjny
- Racuszki
- Fasola z miodem i cytryn±
- Kawior z bak³a¿ana
- Rogaliki z powid³ami
- Owocowa bomba
- Ratatouille (warzywa duszone/zapiekane)
- Zupa owocowa
- Mulatki z bakaliami
- Kruche ciasto z mas± makow±
- Murzynek
- Lody bananowe (bez mleka)
- Kartoflanka przecierana
- Bezglutenowe kanapki truskawkowo-bananowe
- Ptysie na s³ono z farszem beszamelowym
- Zapiekanka twaro¿kowa na s³odko
- Delikatny i puszysty sernik
- Szasz³yki z kurczaka
- Panierowane serki ple¶niowe
- Tarta z grzybami
- Tartinki
- Sorbet owocowy
- Têczowy sorbet
- Pizza (bez glutenu)
- Kostka z kaszki manny
- Sos szczypiorkowy (koperkowy)
- Deser z kaszy jaglanej
- Uk³adanka warzywno-owocowa
- Kulki rybne po norwesku
- Placuszki-kaczuszki
- Leniwe pierogi ze szpinakiem
- Deser owocowy
- Omlet z cukini± i papryk±
- Tarta (bez glutenu)