- Musaka (potrawa bałkańska)
- Kalarepa nadziewana zielonym groszkiem
- Kompot z rumiankiem
- Różowy koktail truskawkowy
- Sernik czekoladowy
- Babeczki z serem
- Ciasto bezowe z kremem
- Makaron z pesto pietruszkowym
- Gjuwecz po słowiańsku
- Nadziewany kabaczek
- Potrawka z kurczaka ze śliwkami i miodem
- Surówka z cykorii i natki
- Jabłka w cieście
- Krem jabłkowy
- Rozmaitości na parze
- Chłodnik z pomidorów
- Zupa z dyni na słono
- Tarta z surowymi truskawkami i bitą śmietaną
- Błyskawiczne pierogi leniwe
- Kruche ciasteczka ( bez glutenu)
- Ryż z jajkami na parze
- Dip fasolowy
- Faszerowane kurze piersi
- Ryba z porami i marchewką
- Szarlotka miękka
- Chleb razowy z kminkiem
- Kluski półfrancuskie ze śliwkami
- Sałatka z truskawek i mięty
- Krem jabłkowo-waniliowy
- Sałatka grecka III
- Bruschetta na kilka sposobów
- Kartoflanka przecieranka
- Różowa zupa owocowa
- Kisiel z owoców świeżych lub mrożonych
- Sorbet pomarańczowo-cytrynowy
- Zapiekanka z serka homogenizowanego i makaronu
- Zupa z soczewicy
- Zupa krem z kalafiorów
- Lody dla młodych
- Sałatka z tofu
- Placuszki rybne orientalne
- Mus owocowy
- Tarta z grzybami
- Ciasto z dynią
- Szara pasta
- Kosmiczne pojazdy
- Pstrąg w sosie agrestowym
- Naleśniki biszkoptowe z truskawkami
- Pizza rozmaitości
- Eskalopek z pomidorem
- Tarta prawie Tatin
- Pesto po polsku
- Pączki (bez glutenu)
- Zapiekanki z kajzerek drobiowe
- Nadziewany kabaczek
- Tarta odwrócona z pomidorami
- Kulki mięsne po szwedzku
- Bakłażany z mozzarellą i parmezanem
- Kurczak z marchewką i migdałami
- Zapiekanka z mięsa i ziemniaków