Potrawy , które możesz zasmakować
-
wiek od : 1 roku
-
składnik: jajka
-
rodzaj potrawy: danie główne
- Ryba w sosie koperkowym
- Zupa z soczewicy
- Cukinia z mięsem mielonym
- Słodka zapiekanka z kaszy jaglanej (bez glutenu)
- Sałatka makaronowa
- Leczo ze śliwkami
- Napój różany
- Kisiel owocowy
- Ryż smażony z kiełkami i szynką
- Ryba w beszamelu z kukurydzą
- Pączki (bez glutenu)
- Ziemniaki po francusku (zapiekanka)
- Pierś indycza z orzechowym farszem
- Trufle z herbatników
- Omlet grzybek z owocami
- Ciasto z jagodami ucierane
- Sos majonezowy
- Pierwsza zupka jarzynowa
- Polędwiczki wieprzowe z jabłkami i majerankiem
- Krem z cukinii
- Placek piaskowy ze śliwkami lub jabłkami
- Omlet po polsku
- Jabłka w cieście
- Pstrąg w sosie agrestowym
- Zupa waniliowa z poziomkami
- Przecier gruszkowo-borówkowy
- Sałatka makaronowa
- Kurczak z curry
- Faszerowane papryki
- Pierś z kurczaka i kuskus z pomidorami
- Sok jagodowy
- Polski wielkanocny sos chrzanowy
- Jajka marynowane w occie
- Bajgle z pastą curry i bazyliową
- Ptysie na słono z farszem czosnkowo- koperkowym
- Rulonik z pieczonym kurczakiem
- Zupa krem z zielonego groszku
- Mielonka z dodatkami
- Zapiekanka brokułowa
- Szaszłyki z łososia
- Zapiekane kanapki liliputa
- Niezły pasztet z fasoli
- Sałatka ryżowa z curry
- Mulatki z bakaliami
- Jajka faszerowane
- Kisiel żurawinowy lub porzeczkowy
- Puszysty mus wieloowocowy
- Ślimaki daktylowe
- Tarta wiśniowa
- Bowl bezalkoholowy
- Pieczeń barania po angielsku
- Barszcz czerwony
- Galaretka z pigwy
- Kotlety faszerowane (bez jajek, glutenu)
- Pieczony ziemniak z parmezanem i szynką
- Sałatka litwacka
- Zrazy z pieca
- Sałatka grecka III
- Rogaliki
- Owocowy indyk