- Przysmak serowy
- Biurowa kartoflanka
- Panierowane serki pleśniowe
- Pasta z kurczaka
- Sernik dziecinnie prosty
- Dynia z jabłkami i cebulą (bez glutenu i mleka)
- Sałatka ryżowa na gorąco
- Ciasto kisielowo- budyniowe
- Lody czekoladowe
- Sałata z truskawkami
- Pieczone jabłka
- Ptysie na słono z farszem czosnkowo- koperkowym
- Ogórki faszerowane
- Ciastka francuskie z kozim serem
- Rulonik z serem
- Kulki rybne po norwesku
- Białe leczo
- Domek z naleśników ze szpinakiem
- Tarta cebulowa II
- Spaghetti z pulpetami
- Risotto z łososiem
- Lody bananowo - czekoladowe
- Ciasto bananowe
- Ciasto z dynią
- Pierogi z owocami
- Kabaczek faszerowany ryżem
- Parówki w cieście naleśnikowym
- Farsz mięsny (bez jajek)
- Placek drożdżowy ze śliwkami i kruszonką
- Krem truskawkowy
- Tartinki
- Murzynek
- Batony orzechowo-kokosowe
- Ciasto daktylowo-orzechowe
- Sałatka makaronowa
- Sałatka z arbuza i fety
- Murzynek Jaś
- Hiszpański omlet z ziemniakami
- Zupa szczawiowa
- Tarta wiśniowa
- Kasza jaglana zapiekana z jabłkami
- Drobiowe bitki w sosie cytrusowym
- Zimny pomidor
- Pascha II
- Francuskie kiełbaski serowe
- Pomidory faszerowane serem pleśniowym
- Pulpety
- Uszka
- Zupa krem z kalafiorów
- Pianka bananowa
- Koktajl jabłkowy
- Masa czekoladowa
- Warzywa w pergaminie po grecku
- Bruschetta na kilka sposobów
- Lody dla młodych
- Pizza (bez mleka)
- Błyskawiczny chłodnik
- Kurczak z jabłkiem
- Ciasto marchwiowe z figami
- Baranina duszona po turecku