Potrawy , które możesz zasmakować
-
wiek od : 2 lat
-
składnik: bulion
-
rodzaj potrawy: danie główne
- Surówka z selera z owocami
- Placuszki drożdżowe
- Cytrynowy syrop (do rozcieńczania)
- Budyń czekoladowy (suflet)
- Cytrynowe ciasteczka
- Zupa śliwkowa
- Mrożone owoce
- Zupa krem z zielonego groszku
- Ciasto do pizzy: kruche
- Drób lub wołowina z zielonym groszkiem w strączkach
- Gazpacho - chłodnik z warzyw
- Batoniki orkiszowe
- Oliwki po swojemu
- Koktajl jabłkowy
- Babeczki z szynką i serem
- Rogaliki krucho-drożdżowe
- Panierowane paluszki rybne
- Łazanki zapiekane z owocami
- Zapiekanka twarożkowa na słodko
- Odświętna sałatka z kapusty pekińskiej
- Faszerowana cukinia
- Sałatka z tuńczyka i fasoli
- Pasztet z łososia
- Papryka nadziewana twarogiem
- Ryż smażony z kiełkami i szynką
- Mielona wołowina po chińsku
- Galaretka owocowa z pianką (bez mleka)
- Rulonik z szynki
- Rogaliki kokosowe
- Kruche ciasto (na dwa mazurki)
- Placek piaskowy ze śliwkami lub jabłkami
- Koktajl owocowy na lodach
- Daktylowe roladki
- Pomidory nadziewane twarożkiem (bez glutenu)
- Kolorowe kulki
- Czekoladowe chrupki
- Szarlotka miękka
- Panierowana feta z wiosenną salsą
- Kurczak w pomidorach po angielsku
- Owocowa legumina
- Kisiel z jabłkiem
- Omlet z cukinią i papryką
- Galaretki
- Koktajl z mango
- Kurczak z warzywami
- Omlet po hiszpańsku (tortilla)
- Leśny przysmak na kolację
- Kremowa zapiekanka z ziemniaków
- Zupa szpinakowa
- Paluszki z kurczaka z sosami
- Zimowy kurczak
- Ciasto daktylowo-orzechowe
- Halibut pod parmezanem
- Cielęcina ze szpinakiem i brokułami
- Bezglutenowe kanapki truskawkowo-bananowe
- Zupa wiśniowa (śliwkowa)
- Zrazy z grzybami i ziemniakami
- Surówka z kminkiem
- Panga w pergaminie
- Pasztet (bez mleka, jajek, glutenu)