- Sałatka z soi lub z soczewicy albo drobnej fasoli
- Mus brzoskwiniowy
- Ciasto z jabłkami
- Kluski z ciasta ptysiowego (parzone)
- Deserowa zupa owocowa
- Babeczki z serem
- Bezglutenowy migdałowy spód do mazurka
- Sok pomidorowo-jabłkowy
- Zupa pieczarkowa
- Tarta jabłkowa II
- Masa czekoladowa - ganache
- Zupa krem z marchwi
- Ciasteczka ryżowe (bez glutenu, mleka, jajek kurzych)
- Makaron z sosem dyniowym
- Kotlety wieloskładnikowe (bez mleka, jajek, glutenu)
- Napój z owoców jagodowych
- Pieczeń barania po angielsku
- Surówka z dyni
- Kolorowa jajecznica
- Koktajl owocowy na lodach
- Zupa ''jak miodek''
- Chłodnik bułgarski (tarator)
- Barszcz ukraiński
- Zupa krem z zielonego groszku
- Batony orzechowo-kokosowe
- Ryba po azjatycku
- Indyk z marchewką
- Pierogi z serem po włosku (tortellini)
- Kurczak (lub ryba) z suszonymi śliwkami i migdałami
- Sezamowa marchew
- Korż - placek kresowy
- Pizza (bez mleka)
- Kotleciki z soji
- Kruche ciasto z owocami i pianą
- Kurczak w migdałach
- Aromatyczny schab
- Omlet po polsku
- Sałatka
- Parówki w cieście naleśnikowym
- Topielec (bez mleka, glutenu)
- Kisiel żurawinowy
- Jabłka w cieście
- Lane kluski (bez glutenu)
- Sałatka z kwiatami
- Rizotto z tuńczykiem
- Krem jabłkowo-waniliowy
- Sałatka z młodych buraków i malin
- Bułki maślane
- Kotlety faszerowane (bez jajek, glutenu)
- Kruche ciasteczka ( bez glutenu)
- Schab winny
- Szpinak zapiekany z serem
- Cielęcina z dynią i soczewicą
- Ziemniaki po duńsku
- Zupa kalafiorowa z curry
- Kremowa zapiekanka z ziemniaków
- Klopsiki cielęce
- Pasta z bakłażanów
- Legumina śliwkowa
- Ptysie na słodko z nadzieniem z bitej śmietany