- Kotleciki z tuñczyka
- Budyniowa zupa malinowa
- Kurczak z kasz±
- £oso¶ pieczony w soli
- Zapiekanka z gotowanych ziemniaków
- Ciasto piaskowe z truskawkami
- Zupa migda³owa
- Zupa z zielonego groszku
- Nale¶niki z kremem waniliowym
- Rulonik z warzywami
- Bitki z drobiu w sosie cytrynowym
- Piernik
- Makaron z serem
- Kokosowy sernik
- Pomidory faszerowane serem ple¶niowym
- Pierogi z soczewic±
- Spaghetti z sosem pomidorowym
- Ptysie na s³odko z nadzieniem z bitej ¶mietany
- Topielec (bez mleka, glutenu)
- Budyñ (bez mleka)
- Pierwsze dzieciêce ciasto
- B³yskawiczny ch³odnik
- Cytrynowy syrop (do rozcieñczania)
- Sa³atka z rukoli
- Karp w szarym sosie
- Zupa z dyni
- Pomidorki sauté
- Kotlety z kaszy gryczanej i sera (bez glutenu)
- Kurczak w soku winogronowym
- Bezglutenowe ciasteczka
- Zupa szpinakowa
- Szpinakowe pesto
- Makaron z pesto pietruszkowym
- Zimowy salad bar
- Placuszki z cukinii
- Le¶ny przysmak na kolacjê
- Surówka z jab³ek i dyni
- Zapiekanka twaro¿kowa na s³odko
- Pierogi leniwe - wersja podstawowa
- Jab³ka w cie¶cie
- Zupa ''jak miodek''
- Felafelki
- Ptysie na s³odko z nadzieniem z pianki owocowej
- Kulki serowo-orzechowe
- Lody jagodowe z miêt±
- Indyk w galarecie
- Szwedzkie ciasteczka ¶wi±teczne
- Ró¿owy koktail truskawkowy
- Bu³garski ch³odnik
- Zupa krem ze szparagów
- Szarlotka biszkoptowa
- Clafoutis wi¶niowy z mlekiem sojowym
- Knedelki z sandacza
- Mazurek cytrynowy III
- Szarlotka
- Masa czekoladowa - ganache
- Sajgonki (bez glutenu)
- £oso¶ znad zatoki
- Kurczak w migda³ach
- Ryba po azjatycku