- Kurze zawiniątka
- Filety rybne w sosie cytrynowym (pieczone)
- Tarta z rabarbarem lub jabłkami
- Koktajl malinowy
- Kasza jaglana zapiekana z jabłkami
- Zupa krem ze szparagów
- Chrupki Krzysia
- Cytrynowe masło
- Tarta z grzybami
- Tarta z surowymi truskawkami i bitą śmietaną
- Lody na patyczkach
- Zupa jarzynowa z makaronem i topionym serem
- Sałata ze smażonymi wątróbkami i balsamico
- Surówka z dyni
- Jajka marynowane w occie
- Zapiekanka z porów (bez glutenu)
- Ciasteczka czekoladowo-owsiane
- Zupa francuska
- Konfitury (i sok) z malin
- Ryż smażony z kiełkami i szynką
- Karpatka
- Makaron z błękitnym serem pleśniowym
- Mrożone bezy z malinami
- Włoska zupa jarzynowa
- Pulpeciki pod beszamelem
- Deser biało czerwony
- Zupa z dyni na słono
- Mazurek na kruchym spodzie (bez mleka, jajek, glutenu)
- Bezglutenowe kanapki truskawkowo-bananowe
- Zupa z soczewicy
- Szarlotka biszkoptowa
- Słodkie bułeczki (bez mleka, jajek, glutenu)
- Tarta orzechowo-truskawkowa
- Jabłko z sałatką ryżową
- Kaczka z jabłkami
- Jajka faszerowane
- Szarlotka miękka
- Ciasto scrabble
- Ryba z porami i marchewką
- Śliwkowa legumina
- Kładzione kluski lub smażone kotleciki z kaszy manny
- Kisiel z owoców świeżych lub mrożonych
- Eskalopek z pomidorem
- Chrupiące wafle
- Makaron z serem i warzywami
- Koktajl z mango
- Kruche ciasto (na dwa mazurki)
- Kapuśniak
- Racuszki
- Babka drożdżowa III
- Tarta z brokułami lub z porami
- Pierogi leniwe - wersja podstawowa
- Wyraziste tofu
- Deser z rabarbarem i kruszonką
- Warzywa z drobiem po chińsku
- Ciasteczka rodzynkowo-orzechowe
- Sos polski
- Tarta szpinakowa
- Kisiel malinowy
- Sałatka z żurawinami i ryżem