- Arabski chleb pita
- Sorbet porzeczkowy
- Zupa-krem z marchwi
- Tarta - kruche ciasto
- Ptysie na słono z farszem czosnkowo- koperkowym
- Bakłażany z mozzarellą i parmezanem
- Pulpety rybno-ziemniaczane
- Mielonka z dodatkami
- Zupa z cukinii
- Nadziewany kabaczek
- Zapiekanka z fasolki szparagowej (bez jajek i glutenu)
- Jabłko z sałatką ryżową
- Zapiekanka brokułowa
- Pizza pomidorowo-serowa
- Placki ziemniaczane
- Ziemniaki po szwajcarsku (zapiekanka)
- Sałatka z czerwonej fasolki
- Mazurek z powidłami i pomadą
- Łosoś znad zatoki
- Kartoflana zapiekanka
- Bitki z drobiu w sosie cytrynowym
- Owoce ze słoika
- Pasztet (bez mleka, jajek, glutenu)
- Ptysie na słodko z nadzieniem jabłkowym
- Śledź w sosie pierniczkowym
- Surówka z cykorii i natki
- Kurczak z marchewką i migdałami
- Sos winegret
- Karp w szarym sosie
- Sałatka grecka III
- Dipy jogurtowe
- Kisiel z malinami
- Biszkopt (bez glutenu)
- Kisiel z owoców świeżych lub mrożonych
- Przecier gruszkowo-borówkowy
- Placki z cukinii
- Chrupiące babeczki
- Sorbet pomarańczowo-cytrynowy
- Stworki z ciasta serowego
- Pieczony ziemniak z parmezanem i szynką
- Zapiekanki z bagietki
- Gazpacho - chłodnik z warzyw
- Tortilla hiszpańska
- Kotlety gryczane
- Kruche ciasto (na dwa mazurki)
- Ziemniak w kropki
- Pierwsze mięsko
- Rizotto z tuńczykiem
- Bułeczki z kapustą
- Deserowa zupa owocowa
- Zapiekane kanapki liliputa
- Cudowna cukinia
- Sos pomidorowy klasyczny
- Hiszpański omlet z ziemniakami
- Pierwsze dziecięce ciasto
- Zupa ogórkowa
- Makaron z warzywami
- Ciasto z dynią
- Pierś z kurczaka i kuskus z pomidorami
- Gołąbki z winogronowych liści