- Jabłko duszone
- Pulpety z ryżem
- Ptysie na słono z farszem szpinakowym
- Grzybek śmietanowy
- Surówka z cykorii i natki
- Sernik czekoladowy
- Bezglutenowy migdałowy spód do mazurka
- Pleśniak (bez mleka, glutenu)
- Kajmak mleczny (bez glutenu)
- Grzanki III
- Grzanki parmezanowe
- Ciastka francuskie z kozim serem
- Sałatka owocowa
- Pierogi z serem po włosku (tortellini)
- Konfitury (i sok) z malin
- Zupa krem z zielonego groszku
- Indyk w warzywach z porzeczkami
- Pulpety rybne
- Zupa pomidorowa
- Zrazy z pieca
- Bułeczki z kapustą
- Sos koperkowy
- Makaron z serem i warzywami
- Zupa jagodowa
- Chłodnik bułgarski (tarator)
- Grecka zapiekanka warzywna
- Wytrawne kruche ciasto
- Krem z kalafiora
- Bruschetta na kilka sposobów
- Zapiekanka bułgarska mięsno-warzywna
- Kurczak z marchewką i migdałami
- Surówka z czerwonej kapusty
- Parówki w cieście naleśnikowym
- Kalarepa nadziewana zielonym groszkiem
- Jeż
- Koktajl z owoców sezonowych
- Kotlety z kaszy gryczanej i sera (bez glutenu)
- Pizza hawajska
- Zupa z jabłek na słono
- Ciasto pomarańczowe lub cytrynowe
- Łosoś znad zatoki
- Szaszłyk z indyka z morelami
- Sezamki
- Ryż z truskawkami (bezglutenowy)
- Spaghetti z bobem
- Śledź w sosie pierniczkowym
- Tort makowy pyszny
- Sernik (bez glutenu)
- Uszka wigilijne (bez mleka, jajek, glutenu)
- Potrawka z patisonami
- Makaron z pomidorami
- Macaroni & cheese
- Czipsy
- Szaszłyki z kurczaka
- Ptysie na słono z farszem z kurzej wątróbki
- Kisiel mleczno-owocowy
- Pianka bananowa
- Topione pomidory
- Makaron z serem
- Paszteciki z tuńczykiem