- Szybka ryba po grecku
- Kruche ciasto (na dwa mazurki)
- Pulpety rybno-ziemniaczane
- Ryba po grecku
- Chleb alpejski z orzechami
- Naleśniki (bez mleka i jajek)
- Zapiekane kanapki liliputa
- Surówka z żurawiną
- Makaron z warzywami
- Ciasteczka czekoladowe
- Mielonka z dodatkami
- Pierogi białoruskie (bezglutenowe)
- Lekka rybna
- Nadziewany kabaczek
- Kruche wiatraczki
- Papryka nadziewana twarogiem
- Potrawka z kurczaka
- Niezły pasztet z fasoli
- Pleśniak (bez mleka, glutenu)
- Farsz mięsny (bez jajek)
- Ptysie na słodko z nadzieniem jabłkowym
- Kasza gryczana z serem
- Botwina
- Kukurydziany chlebek amerykańskich farmerów
- Faszerowana cukinia
- Mozzarella w karecie
- Zupa z dyni
- Orzechy w czekoladzie
- Drób z porzeczkami
- Sos czekoladowy
- Zapiekanka brokułowa
- Panierowane serki pleśniowe
- Jajka z nadzieniem szczypiorkowym
- Naleśniki z serem
- Surówka z cykorii i natki
- Drobiowe bitki w sosie cytrusowym
- Warzywa z kuskusem (makaronem)
- Pierogi leniwe
- Racuszki gryczane
- Ciasto-legumina z owocami
- Jeż z awokado
- Pieczone kartofle
- Rogaliki z powidłami
- Warzywa w pergaminie po grecku
- Kruche ciasto z bita śmietaną
- Zupa-krem z kukurydzy
- Bakłażany z nadzieniem bezmięsnym
- Kotlety wieloskładnikowe (bez mleka, jajek, glutenu)
- Surówka z marchwi i jabłka
- Zupa krem z cukinii
- Gołąbki z winogronowych liści
- Koktajl owocowy na lodach
- Wyraziste tofu
- Napój marchwiowo- truskawkowy
- Zupa pieczarkowa
- Zupa krem z grzankami
- Dynia z jabłkami i cebulą (bez glutenu i mleka)
- Sałatka z żurawinami i ryżem
- Francuski sos czosnkowy
- Pasta z bakłażana