- Kruche ciasteczka ( bez glutenu)
- Tarta prawie Tatin
- Złocisty nektar
- Wyraziste tofu
- Pasta z bakłażana
- Surówka z marchewki
- Panierowane paluszki rybne
- Krem cytrynowy (bez glutenu)
- Sos pomidorowy klasyczny
- Mleczne wafelki
- Jajka marynowane w occie
- Ryba po grecku II
- Zapiekanka z mięsa i ziemniaków
- Zupa jarzynowa
- Kurczak z warzywami
- Surówka z żurawinami i kapustą pekińską
- Zupa ogórkowa
- Trufle czekoladowe
- Babka drożdżowa III
- Ślimaczki cynamonowe - ciastka
- Lody owocowe
- Sałatka mięsna z morelami
- Kasza jaglana zapiekana ze śliwkami
- Jabłka w cieście
- Pizze - miniaturki
- Pierogi leniwe (bez glutenu)
- Makaron z serem i warzywami
- Cytrynowy syrop (do rozcieńczania)
- Fasolka szparagowa duszona z sosem pomidorowym
- Zupa szczawiowa
- Kotlety z kaszy gryczanej i sera (bez glutenu)
- Krem truskawkowy
- Rulonik z serem
- Śliwkowa legumina
- Minestrone - włoska zupa jarzynowa
- Rizotto z tuńczykiem
- Mrożone owoce na patyku
- Kostka z kaszki manny
- Zapiekanka z drobiu
- Korż - placek kresowy
- Zapiekanka serowa (bez glutenu)
- Budyń (bez mleka)
- Zupa krem z brokułów ze śmietanką
- Pierwsze dziecięce ciasto
- Drób z jabłkami
- Ryba po grecku
- Fritata - warzywa w jajku
- Zupa krem z marchwi
- Krem do tortu (bez mleka, jajek)
- Mazurek kajmakowy (proporcje na dwa mazurki)
- Placuszki z marchwi i ziemniaków
- Jajka faszerowane
- Koktajl z melona
- Tort (bez glutenu)
- Błyskawiczne pierogi leniwe
- Pierniczki całuski
- Rulonik z szynki
- Gołąbki z winogronowych liści
- Pstrąg w sosie agrestowym
- Papryka nadziewana twarogiem