- Kolorowy ryż
- Surówka z marchewki
- Tarta jabłkowa II
- Koktajl truskawkowo - poziomkowy
- Lody waniliowe
- Kurczak z jabłkiem
- Mazurek z fetą i szpinakiem
- Kotlety mielone dla dzieci
- Przysmak jabłkowo - ryżowy
- Przecier jabłkowy
- Zupa-krem z marchwi
- Sałatka z żurawinami i ryżem
- Placek gruszkowy
- Terrine z białego sera
- Kluski serowe
- Sorbet porzeczkowy
- Ryba w sosie warzywnym
- Zupa selerowa
- Majonez z przepiórczych jajeczek
- Knedle ze śliwkami
- Makaron z warzywami
- Ślimaki daktylowe
- Frittata z warzywami
- Pączki (bez glutenu)
- Ziemniaki po duńsku
- Ryż z jajkami na parze
- Zupa jarzynowa
- Zupa z soczewicy do termosu
- Krem z pogniecionych truskawek
- Bakłażany faszerowane mięsem
- Sałatka ze szpinaku z kawałkami drobiu
- Otulona brzoskwinia
- Puree z dyni
- Drobiowe bitki w sosie cytrusowym
- Croque monsieur i croque madame
- Zapiekanka z jabłek i makaronu
- Brzoskwinie lub gruszki w kremie waniliowym
- Francuskie kiełbaski serowe
- Zrazy z pieca
- Pasta - jajo i basta
- Masa pomarańczowa
- Owoce w czekoladzie
- Zupa nic
- Sałatka wiosenna z liśćmi babki i mlecza
- Różowa kaszka
- Sałatka ryżowa
- Kruche ciasto z bita śmietaną
- Zawiniątka z wędliny i serka
- Placuszki drożdżowe
- Ciasto-legumina z owocami
- Rulonik z serem
- Kluski półfrancuskie ze śliwkami
- Omlet azjatycki (bez glutenu i mleka)
- Tarta z owocami i kremem budyniowym
- Barszcz ukraiński
- Surówka z dyni
- Pomidorki sauté
- Jajka faszerowane
- Deser owocowy
- Kotlety z płatków owsianych