- Sałata z pomidorów
- Zapiekanka z marchwi
- Pulpeciki pod beszamelem
- Napój marchwiowo-malinowy
- Placuszki z cukinii
- Sałatka z fasolki szparagowej i kurczaka
- Bułgarski chłodnik
- Pasztet fasolowo-warzywny (bez jajek)
- Ryż z truskawkami
- Ciasto z jagodami kruche
- Koktajl z owoców sezonowych
- Jajka panierowane
- Cukinia z pomidorami i bazylią
- Racuszki z dyni
- Krem z cukinii
- Tarta cebulowa II
- Zupa szczawiowa
- Przecier jabłkowy
- Kruche babeczki z masą orzechową
- Ulubiona ryba małych dzieci
- Pasta z łososia
- Słone patyczki
- Surówka z cykorii i natki
- Zupa krem z mrożonych brokułów
- Murzynek
- Indyk w warzywach z porzeczkami
- Kluski z kaszy manny
- Racuchy drożdżowe
- Baranina duszona po turecku
- Zupa jabłkowa
- Lody dla młodych
- Legumina śliwkowa
- Potrawka z kurczaka
- Pasta (dip) z bobu
- Grecki gulasz z drobiu
- Ciasteczka z płatków owsianych i orzechów
- Croque monsieur i croque madame
- Sok jagodowy
- Ryba w sosie koperkowym
- Krem truskawkowy
- Faszerowana cukinia
- Zapiekanka z pomidorami
- Schab winny
- Zimny pomidor
- Kuskus jak prawdziwy
- Pasta - jajo i basta
- Makaron z sosem szpinakowym
- Różowa zupa owocowa
- Mus truskawkowy II
- Cannelloni ze szpinakiem
- Ryba po żydowsku
- Deser biało czerwony
- Jabłka z aronią
- Potrawka z kurczaka ze śliwkami i miodem
- Polski wielkanocny sos chrzanowy
- Zupa jagodowa
- Mazurek z fetą i szpinakiem
- Jabłko duszone
- Topielec (bez mleka, glutenu)
- Cygański kociołek