- Amerykańska szarlotka
- Caprese
- Cytrynowy biszkopt
- Kisiel z owoców świeżych lub mrożonych
- Biurowa kartoflanka
- Kuszące jabłka
- Batony orzechowo-kokosowe
- Indyk z marchewką
- Bułeczki serowe
- Makaron rozmaitości
- Chrupiące babeczki
- Pierogi leniwe - wersja podstawowa
- Gołąbki po grecku
- Podpłomyki kukurydziano-ryżowe
- Zupa pomidorowa z kaszą jaglaną
- Pieczeń schabowa lakierowana
- Sorbet owocowy
- Gaspacho - hiszpańska zupa na zimno
- Kisiel z truskawkami
- Surówka z marchwi i jabłka
- Kurczak z pomidorami
- Ziemniaki po szwajcarsku (zapiekanka)
- Napój różany
- Sos wiśniowy do owoców
- Kulki serowo-orzechowe
- Zupa gulaszowa
- Ciasteczka ryżowe (bezglutenowe)
- Babeczki z szynką i serem
- Kompot ze śliwek
- Chłodnik owocowy
- Kapuśniak i ogórkowa
- Jabłko duszone
- Gruszki w kremie waniliowym
- Mus truskawkowy II
- Kluski kładzione z jabłkami
- Szaszłyk z kurczaka z boczkiem
- Zapiekanka turecka z miodem
- Resztki lata
- Placuszki cukiniowo-ziemniaczane
- Chleb bezglutenowy
- Sałatka łakomczucha
- Szybka ryba po grecku
- Budyń z żółtkiem
- Puszysty mus wieloowocowy
- Tarta z żurawinami
- Odświętna sałatka z kapusty pekińskiej
- Tarta ze szpinakiem
- Krem bananowy
- Panierowana feta z wiosenną salsą
- Pierogi z owocami
- Przecier owocowy
- Kalarepa nadziewana zielonym groszkiem
- Chleb ziołowy
- Bezglutenowe kanapki truskawkowo-bananowe
- Zupa śliwkowa
- Krem truskawkowy
- Blinki z cukinii
- Naleśniki z sosem mornay
- Racuszki serowe
- Kulki mięsne po szwedzku