- Pasta z łososia
- Kapuśniak
- Warzywa z drobiem po chińsku
- Surówka zimowa
- Zupa krem z kalafiorów
- Mrożone owoce
- Cielęcina z dynią i soczewicą
- Błyskawiczny indyk w ogórkach
- Grecka zapiekanka (musaka)
- Cukinia z pomidorami
- Ciasteczka migdałowe
- Spaghetti z sosem pomidorowo-warzywnym
- Grzanki III
- Koktajl z owoców sezonowych
- Pomidory nadziewane twarożkiem
- Mazurek daktylowy
- Biały chłodnik
- Babka drożdżowa III
- Masa czekoladowa
- Przecier owocowy
- Ratatouille (warzywa duszone/zapiekane)
- Pierś indycza z orzechowym farszem
- Pierogi leniwe - wersja podstawowa
- Kurczak z ryżem
- Tarta z mrożonym szpinakiem
- Gołąbki po grecku
- Sałatka ze szpinaku z kawałkami drobiu
- Chrupiące babeczki
- Zapiekanka z drobiu
- Szparagi pod beszamelem
- Tzatziki
- Zupa ogórkowa
- Sernik (bez glutenu)
- Kisiel z malinami
- Pierwsze dziecięce ciasto
- Blinki z cukinii
- Kremowa zapiekanka z ziemniaków
- Makaron w sosie Mornay
- Kruche ciasto
- Mazurek na kruchym spodzie (bez mleka, jajek, glutenu)
- Lukier cytrynowy (bez mleka, jajek, glutenu)
- Tort (bez glutenu)
- Bajgle z pastą curry i bazyliową
- Babka drożdżowa Cioci Anuli
- Naleśniki z sosem mornay
- Barszcz ukraiński
- Makrela w ziołowej potrawce
- Ptysie dla alergika (bez glutenu)
- Pulpety z koperkiem
- Sałatka grecka III
- Tort naleśnikowy z pomidorami
- Lody (bez mleka)
- Grzanki z pieczoną fetą
- Sernik tradycyjny
- Resztki lata
- Mus śliwkowy
- Szejk niekoniecznie arabski
- Kolorowe kulki
- Kurczak w pomidorach po angielsku
- Domowy kisiel wiśniowy