Potrawy , które możesz zasmakować
-
wiek od : 1 roku
-
składnik: czosnek
-
rodzaj potrawy: dodatki do dań
- Cytrynowy biszkopt
- Deser biało czerwony
- Piernik
- Chrupki Krzysia
- Chińskie jajka herbaciane
- Fasolka szparagowa zapiekana pod sosem mornay*
- Zupa krem z mrożonych kalafiorów
- Jeż z awokado
- Chrupiące kaczuszki
- Pierwsza zupka jarzynowa
- Zapiekanki z kajzerek drobiowe
- Ryba w sosie koperkowym
- Kluski z kaszy manny
- Ziemniak w kropki
- Tarta jabłkowa II
- Lane kluski (bez jajek)
- Kluski (lub placuszki) z kaszy kukurydzianej z twarogiem (bez glutenu)
- Kładzione kluski lub smażone kotleciki z kaszy manny
- Sałatka grecka III
- Stworki z ciasta serowego
- Biszkoptowe ciasto z owocami
- Kisiel z owoców świeżych lub mrożonych
- Polski sos wielkanocny
- Zapiekanka z fasolki szparagowej (bez jajek i glutenu)
- Ulubiona ryba małych dzieci
- Mrożone owoce na patyku
- Mazurek kajmakowy (proporcje na dwa mazurki)
- Szaszłyki z kurczaka
- Kluski półfrancuskie ze śliwkami
- Kurczak (lub ryba) z suszonymi śliwkami i migdałami
- Zapiekanka serowa (bez glutenu)
- Migdały w karmelu
- Kolorowe kulki
- Zupa szczawiowa
- Zupa kukurydziana
- Nadziewany kabaczek
- Bitki wołowe w sosie pomidorowym
- Ciasteczka kokosowe-ryżowe (bezglutenowe)
- Kurczak w sosie cytrynowym
- Kruchy placek ze śliwkami
- Naleśniki biszkoptowe z truskawkami
- Zawijaski z chleba tostowego
- Tarta z pianą owocową
- Grzanki z pieczoną fetą
- Kasza jaglana zapiekana z jabłkami
- Spaghetti z pomidorami i cukinią
- Kabaczek faszerowany (bez mleka, jajek i glutenu)
- Tęczowy sorbet
- Zupa z zielonej sałaty
- Drożdżowy placek ze śliwkami
- Jagodzianki
- Babeczki nadziewane karmelem i orzechami
- Lody (bez mleka)
- Przecier z manną
- Surówka z żurawinami i selerem
- Pomidory z papryką po włosku
- Placki ziemniaczane
- Pasztet drobiowo-cielęcy
- Ziemniaki faszerowane
- Mazurek z powidłami i pomadą